Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS-montörer till vår serviceavdelning i Stockholm

Kungälvs Rörläggeri AB · Stockholm · Ansök senast 25 dec. (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Kungälvs Rörläggeri söker VVS-montörer till vår serviceavdelning i Stockholm

Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige.

Kungälvs Rörläggeri är ett tryggt och växande bolag och där vår filial i Stockholm har en ökad orderingång. Vi behöver förstärka vår personalstyrka i Stockholm med en engagerad VVS-montör som vill arbeta med servicearbeten.

Är du en erfaren certifierad VVS-montör som tycker om att arbeta under stor frihet och ansvarstagande? Vi söker dig som håller kvalité och noggrannhet högt och har en yrkesstolthet! Som servicemontör möter du kunder från b.la. kommuner, fastighetsägare, byggbolag, bostadsbolag och privata personer. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och kundens upplevelse av vårt jobb står alltid i centrum. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar och därför behöver du ha ett B-körkort. Vår gemensamma värdegrund fungerar som en kompass i vårt dagliga arbete varför vi vill att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Vår strävan är att alla ska trivas och må bra på jobbet och att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats.

Ansökan
Vill du arbeta på ett väl fungerande och etablerat företag med god kamratskap och högt engagemang välkomnar vi din ansökanHar du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jonas Eklund via telefon 0760-00 36 00 eller via mail jonas.ekund@kror.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungälvs Rörläggeri AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jonas Eklund

0760-00 36 00