Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS-montörer för entreprenadarbete i Stockholm till bolag i expansiv fas!

Huvudkontor · Täby · Ansök senast 30 nov. (33 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Är du en duktig VVS-montör med erfarenhet av att handhålla egna projekt inom entreprenad samt att leda byggmöten? Och känner du, liksom vi, passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Som entreprenad arbetande VVS-montör hos 24 Rör AB erbjuds du en varierande tjänst där du möter kunder i Stockholm och Uppsala. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort och kundens upplevelse står alltid i centrum, därför är medarbetare med hög känsla för service av yttersta vikt för att våra kunder ska fortsätta att anlita oss.

Hos oss kommer du utifrån arbetsorder utföra arbete hos kund såsom större och mindre entreprenad projekt.

Din profil

Krav:

-Minst 5 års arbetserfarenhet inom entreprenad projekt som certifierad VVS-montör

-Erfarenhet av arbete som ledande montör/lagbas

-Goda kunskaper i ritningsläsning

-Erfarenhet av att arbeta självständigt

-B-Körkort

-Svenska i tal och skrift

-Ansökningar undanbedes om du ej uppfyller kraven ovan


Meriterande:

-Du är bosatt inom veckopendlingsavstånd, såsom Norrköping, Linköping eller Örebro

Du som person ska vara ansvarstagande, ha hög arbetsmoral och drivas av ditt engagemang att ständigt ge våra kunder bästa möjliga service och leverera det vi har lovat. Du utmärker dig genom att vara utåtriktad, noggrann och tycker om att lära dig nya saker. Du vågar utmana dig själv och gillar att arbeta både självständigt och i grupp med höga krav på ansvar och handlingskraft. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar där du också har ett stort ansvar över bilen både utvändig och invändig med en ekonomisk känsla och ordningsam inställning för materialet och verktygen.


Villkor:

Start: Omgående

Placeringsort: Stockholm

Arbetstider: Heltid 07.00-16.00, med möjlighet att jobba in arbetstid

Lön: Enligt överenskommelse efter meriter

Förmån: Arbetsgivaren erbjuder bostad i Stockholm under arbetstid


Om oss

24 Rör AB består idag av 15 medarbetare och har erbjudit service för entreprenad, företag och privatpersoner inom VVS, spolning och värmepumpar med hög kvalitet sedan starten 2013. Vi är med i Installatörsföretagen och har många goda samarbetspartners och leverantörer. Vi arbetar ständigt med personalen för att den ska må bra och har en sammansvetsad grupp där vi satsar på personalutveckling genom olika utbildningar.

Skicka in ditt CV och Personliga brev redan idag. Har du även frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hr@24ror.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Huvudkontor

Placering

Täby

Kontaktperson

24 Rör AB

Ansök via mejl