Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS-montör

Värmepumpsservice No:1 i Sverige AB · Helsingborg · Ansök senast 21 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmepumpsservice No1 är ett företag som de senaste åren vuxit snabbt i både privatsektorn såväl som i företagssektorn. Vår breda kompetens och skickliga medarbetare har gjort att vi har fått många både återkommande som nya kunder och vi har blivit anlitade till stora, prestigefyllda projekt.


Vi ingår som ett av flera företag i SEAB-koncernen. Det innebär möjligheter till kompetensutveckling och att ta sig an andra roller inom koncernen.


Vi söker just nu 1 ansvarsfull och driven VVS-montör att komplettera vår personalbesättning. Idag arbetar ca 20 anställda inom kylteknik och installation: servicetekniker, projektledare, projektörer och administratörer.


Placeringsort är Helsingborg, men vi utgår från flera filialer i Skåne. Arbetsområde/verksamhetsområde inkluderar större delen av södra Sverige med störst koncentration i Skåne med omnejd.


Som VVS-montör på Värmepumpsservice No1 arbetar du både självständigt och tillsammans med kyltekniker på uppdrag ute hos kunder med service, reparationer och installationer av kyl och värmepumpanläggningar. Även andra fastighetstekniska tjänster kan komma att ingå i arbetet. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakter, är engagerad och kan arbeta både självständigt samt i team med dina kollegor.


För att arbeta som VVS-montör hos oss bör du också vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare med stor ansvarskänsla.


Så känner du att det är just dig vi åsyftar så tveka inte att höra av dig för en personlig intervju!


Då vi intervjuar löpande kan tjänsterna komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmepumpsservice No:1 i Sverige AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Värmepumpsservice No:1 i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons