Jobbsafari är en del avschibsted logo

VVS-installatör och Servicetekniker till Enwell/Melmek

VVS-installatör och Servicetekniker till Enwell/Melmek

Falun - Vattenfall · Falun · Ansök senast 30 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Företagsbeskrivning

ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/


Jobbeskrivning

Vill du bli en del av vår resa mot framtiden och ingå i en snabbt växande koncern inom värmepumpsbranschen? Vi brinner för att utveckla våra medarbetare och vill uppnå branschens bästa arbetsmiljö! Detta vill vi göra tillsammans med dig!

Melmek som är en del av Enwell söker vi nu VVS-Installatörer respektive Servicetekniker till Mora och Falun. Vi söker dig som både har lång erfarenhet och vill prova något nytt, samt eventuellt är ny inom branschen och vill lära dig mera. Jobbar du inte alls inom branschen men är en duktigt mekaniker eller tekniker så träffar vi dig gärna för att höra mera.

För oss är det viktiga vem du är och vad du kan bidra med till vår utveckling. Du kommer ingå i ett team av både mycket erfarna personer, men också medarbetare som har börjat sin resa inom branschen. Hos oss kommer du få varierande uppgifter och både jobba i team och självständigt.

Om rollen

Som VVS-installatör har du ett omväxlande arbete där du kommer arbeta med installation av våra värmepumpar till privatkunder, men även till mindre företag/fastigheter. Du kommer även att arbeta med VVS-arbeten så som vatten och avloppsdragningar vid nybyggnation eller reparation.

Som Servicetekniker kommer du jobba service och reparationer av värmepumpar, men även installation av luftvärmepumpar.


Vi erbjuder

Hos oss får du möjligheten att bli del av ett väletablerat och tryggt bolag som satsar på trivsel hos medarbetarna genom en social kultur, frihet att styra sitt eget arbete och goda förmåner. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i företaget. Vi har kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, utbildning, aktivt arbetsmiljöarbete, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, försäkringar och personalvård.


Kravspecifikation

  • Utbildning- eller certifikat inom VVS
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet inom VVS, alternativt har du en annan liknande yrkesbakgrund och vill utvecklas hos oss i en roll som VVS-installatör.
  • Säker Vatten utbildning och Kylcertifikat är meriterande.
  • Körkort B

För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar en god kontakt med kunder då detta är av största vikt för oss!


Ytterligare information

Placeringsort: Mora respektive Falun

I rollen utgår du från hemmet så vi är öppna för ansökningar i hela Dalarna.

Välkommen med din ansökan

Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta platschef: Andreas Dahlberg, tel: 070-668 49 36

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald, tfn: 073-0852763.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falun - Vattenfall

Placering

Falun

Kontaktperson

Vattenfall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons