Jobbsafari är en del avschibsted logo

VS-montörer service och mindre entreprenader till Bravida Oskarshamn

Bravida · Oskarshamn

·

Ansök senast 28 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bravida växer ytterligare och utökar VS-avdelningen i Oskarshamn. Vill du vara med och utvecklas och vara en del av Nordens ledande totalentreprenör inom teknisk installation? När du växer, växer vi! Är du redo för nästa utmaning?

Varför Bravida?

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, vilket vi är vi mycket stolta över.

Tjänsten som VS-montör inom service och mindre entreprenader på vårt nya kontor i Oskarshamn är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Här får du chansen att komma till ett väletablerat företag där kvalitet och nöjda kunder är i fokus. Hos oss får du möjlighet att bli ännu bättre på det du är bra på. Du får arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare och samtidigt ha kul på jobbet. För oss är det viktigt att du trivs, mår bra och känner dig trygg i ditt arbete. Bravida erbjuder därför en mängd förmåner och bra försäkringar.

Rollen som VS-montör service och mindre entreprenader

Tjänsten som VS-montör innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Arbetet innebär att reparera eller installera röranläggningar hos våra kunder. I huvudsak installeras värme eller kylsystem och även vatten och avlopp till kök, badrum eller annan vattenförbrukande enhet. Våra kunder är både stora och små byggföretag, fastighetsägare och industrier. Vi hjälper till med allt ifrån komplicerade installationer för processindustrin, till enklare reparationer och förebyggande underhåll i bostadsrättsföreningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör och som har några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation, goda svetskunskaper och erfarenhet från kyl- och värmesystem.

Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som med medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vill du växa tillsammans med oss
Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 februari. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev via knappen Ansök nedan.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och följ oss på Facebook och LinkedIn!
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Oskarshamn