Jobbsafari är en del avschibsted logo

VS-montör samt Ledande montör inom VS till Bravida i Skellefteå

VS-montör samt Ledande montör inom VS till Bravida i Skellefteå

Bravida · Skellefteå · Ansök senast 22 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en erfaren VS-montör alternativt Ledande montör inom VS som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två nya medarbetare inom VS till Skellefteå.

Om jobbet som VS-montör

Som VS-montör hos Bravida förväntas du att, självständigt eller i lag, planera, samordna och utföra uppdrag åt våra kunder. Tjänsten innebär kontakter med beställare, konsulter och leverantörer och förutsätter självständigt arbete samt frihet under ansvar.

Vi söker dig som är certifierad VS-montör och som har erfarenhet från yrket. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser gärna att du har svetskompetens från gas-, metallbågsvets och TIG. Det är meriterande med dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna för Säker vatteninstallation. Vi ser det som mycket positivt om du tidigare har arbetat med både service och installationer. Du är en driven person med framåtanda, lagkänsla och ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta kundorienterat med ett gott kvalitetstänk är något du trivs med.

Om jobbet som Ledande montör

Som Ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Rollen innebär utförandeansvar för våra projekt. Tillsammans med projektledaren svarar du för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
  • Säkerställa att företagets verksamhetsledningssystem följs
  • Rapportera fortlöpande till projektledaren
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi söker dig som idag arbetar som Ledande montör eller har flerårig erfarenhet som VS-montör och nu är redo för nästa steg. Din bakgrund har du som montör och du har även dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav. Du är ambitiös, strukturerad och affärsmedveten.

Om Bravida i Skellefteå

Bravida i Skellefteå har flera avdelningar: VS, el, sprinkler och ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På VS-avdelningen är vi 21 montörer, som backas upp av tre projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just VS. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas och söker därför nya kollegor.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 22 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Obs! Ange i ditt personliga brev vilken av rollerna du är intresserad av.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Skellefteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons