Jobbsafari är en del avschibsted logo

Volvo PST (personlig servicetekniker)

Volvo PST (personlig servicetekniker)

Finnvedens Bil AB · Värnamo · Ansök senast 21 mars (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Finnvedens Bil söker PST till Volvo (personlig servicetekniker).

Har du erfarenhet som bilmekaniker ? Vill du ta ditt nästa steg i karriären ? Tveka inte, sök tjänsten som PST på Finnvedens Bil !

Att jobba som Personlig servicetekniker.
Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Kommentar från anställd PST.
"Först trodde jag att det skulle vara superkrångligt att arbeta som PST. Jag tänkte att det var mycket enklare att få jobben ifrån en kundmottagare. Hur ska jag göra det bättre ? Idag efter ca 2 år som PST skulle jag aldrig byta tillbaka till traditionell bilmekaniker. Relationen man bygger upp till kunder samt den personliga resan man gör är fantasisk att få uppleva. Jag rekommenderar verkligen att man vågar prova för man kommer inte att ångra sig" Eddie Stålnacke Finnvedens Bil Värnamo 

Vad kan Finnvedens Bil erbjuda dig?
Finnvedens Bil har en stabil ägare som tänker långsiktigt och som investerar både i sin personal och i sina fastigheter.  Nu senast förvärvades Bildepån i Varberg och innan dess renoverades båda Volvos anläggningar i Gislaved och Värnamo. Det skapar möjligheter för dig som individ och möjliggör för personlig utveckling. Personalrabatter finns på Tanka inom företaget. Vidare finns det möjligheter att få tillgång till verkstaden på vissa bestämda tider det finns friskvårdsbidrag.

Sök tjänsten idag!
I den här rekryteringen samarbetar Finnvedens Bil med Bemanningspoolen och du kommer att bli anställd hos Finnvedens Bil. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Cedefors på telefonnummer: 0764920490 eller via e-post: pelle@bemanningspoolen.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-03-31.

Vi ser fram emot att höra från dig!
 

  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finnvedens Bil AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Bemanningspoolen i Värnamo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons