Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vitec söker en senior utvecklare/Scrum Master

Vitec söker en senior utvecklare/Scrum Master

Simplified · Stockholm · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns möjligheten att ta klivet in i Nordens ledande programvarubolag inom Vertical Market Software! Vitec präglas av trygghet, kvalitet och långsiktighet, vilket vi är stola över. Vi har stora ambitioner och söker dig som vill förverkliga dessa tillsammans med oss.

Information om tjänsten
Vitec grundades 1985 som ett avknoppningsbolag från Umeå universitet. Idag finns Vitec i Danmark, Finland, Nederländerna, Norge och Sverige. Koncernen har cirka 1000 medarbetare, är börsnoterat och omsatte 1 313 Mkr år 2020. Kunderna återfinns inom flera olika branscher. Huvudkontoret och större delen av koncernledningen finns i Umeå. Genom verksamhetskritiska egenutvecklade programvaror, ger Vitec kunderna maximala förutsättningar att utveckla och säkra sin verksamhet genom olika standardprogram.

I tjänsten utgår du från kontoret som är beläget i Stockholm och du arbetar mot våra kunder inom finans & försäkring. Dina arbetstider är flexibla och du får möjlighet att anpassa arbetssituationen.

Vi erbjuder dig
En norrländsk företagskultur som genomsyras av trygghet, kvalitet och långsiktighet. I din arbetsgrupp har du 15 nära kollegor på plats. Du får därmed den lokala känslan men fördelarna av att tillhöra en stor koncern, såsom utvecklingsmöjligheter och expertkompetens hos dina kollegor. Du kommer vara en viktig kugge i förverkligandet av våra ambitioner och vår tillväxtresa framåt.

Utöver det ingår flera förmåner i tjänsten som generöst friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, försäkringar mm. Alla anställda får ta del av Vites aktieprogram.

I början av din anställning anpassas din introduktion efter din kompetens för att du på bästa sätt ska komma in i rollen på ett bra sätt. Du kommer att introduceras av både din närmsta chef och arkitekter osv.

Arbetsuppgifter

I den här rollen som utvecklare/scrum master får du vara med på hela kundresan, från förfrågan till utvecklingen av en färdig slutprodukt. Därefter arbetar du med driftsättning och förbättringsprojekt.

Dina arbetsuppgifter går ut på att tillsammans med ditt lilla team skapa optimala lösningar till kunderna där du fungerar som mentor för dina mer juniora kollegor. Det är en fördel om du trivs med olika programmeringsuppgifter inom front end, back end och full stack – då behovet av kompetens varierar från projekt till projekt. Som scrum master håller du ihop utvecklingsarbetet för teamet och det finns stora möjligheter att själv forma rollen så som du vill ha den!

Vi söker dig som
Vi söker dig som är pragmatisk och som har drivet och viljan att vara med och påverka vårt arbete i positiv riktning! Du ska vara självgående inom webutveckling, vare sig du har akademisk bakgrund eller ej. Du ska trivas med att arbeta för långsiktig utveckling av vår verksamhet.

Du är en bra match för oss om du:
  • Har goda kunskaper inom vanliga webbutvecklingsspråk som Java, JavaScript och html.
  • Ser till att hålla dig uppdaterad och ständigt vill utvecklas inom ditt område.
Övrigt
Stad: Stockholm.
Omfattning: 100%.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplified

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Anna Eriksson

073-805 88 75

Dela jobbannonsen

Anmäl annons