Jobbsafari är en del avschibsted logo

Visual Merchandiser till IKEA Haparanda, Heltid

IKEA SERVICE OFFICE · Helsingborg · Ansök senast 3 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

VEM ÄR DU

Vi söker dig som är en lagspelare, brinner för Visual Merchandisig och vill arbeta i natursköna Haparanda!

Du är en praktisk, ”hands on” person med många inspirativa idéer som du älskar att förvandla till verklighet. Att arbeta effektivt, samtidigt som du hanterar flera uppgifter i en snabb och föränderlig butiksmiljö tillsammans med teamet är några av dina styrkor. Du brinner för butiksplanering, koncept och butikslayout som kommer vara en stor del av din vardag hos oss.

Du ser hur vi kreativt kan kombinera kommersiella möjligheter och sortimentspresentationer för en positiv kundupplevelse och ökad försäljning. Du är stark i din specialistroll och bra på att samarbeta mot alla funktioner i varuhuset. Du är ödmjuk, strukturerad och driven.

Vi ser att du gillar ledarskap och vill vara med att coacha dina medarbetare. Du har mångårig erfarenhet och högskoleutbildning eller liknande utbildning inom Visual Merchandising, detta är ett krav. Vi ser gärna att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

EN DAG I DITT LIV MED OSS

Som Visual merchandiser på IKEA Haparanda innebär arbetet en stor variation mellan att planera och fysiskt bygga upp olika typer av butikslösningar.

Du kommer att bidra till att göra IKEA till förstahandsalternativet för heminredning för våra nuvarande och blivande kunder genom att:

• Skapa heminredningslösningar för enstaka produkter eller en kombinationer av produkter för att förbättra människors vardag.

• Demonstrera IKEAs unika sortiment med hjälp av dina kunskaper inom visuell marknadsföring och displaytekniker på olika butiksytor för att särskilja oss från konkurrenterna.

• Använda butikens layout för att skapa en god produktöversikt och stark visuell påverkan som underlättar köpprocessen.

• Driva och utveckla verksamheten tillsammans med övriga funktioner på varuhuset för att nå tillväxt och skapa ett ännu mer konkurrenskraftigt IKEA.

• Coacha dina medarbetare i Visual merchandiser-teamet.

TILLSAMMANS SOM ETT TEAM

Välkommen till naturen och Haparanda! Du kommer att vara en del av Store Communication & Interior Design avdelningen på varuhuset och kommer med din och dina kollegors kunskap om livet hemma, inspirera och utforma många funktionella, snygga, hållbara och kostnadsmedvetna lösningar för att möta våra kunders behov av heminredning. Där andra ser heminredningsprodukter ser vi smarta lösningar för att skapa en bättre vardag. Med mycket passion, fantasi och brainstorming omvandlar vi färger, textilier och möbler till inspirerande miljöer som fängslar, engagerar och övertygar IKEAs besökare att de också kan göra det!

För oss på IKEA är det alltid viktigast att du delar våra värderingar. Precis som vi, tror du också på att vi kommer framåt genom gemenskap och entusiasm. För oss betyder det att vi respekterar varandra, vi inser att vi alla behövs, vi stöttar varandra i vardagen, och vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Självklart är du också en person som älskar enkelhet, och som ser möjligheten i att varje dag förenkla och effektivisera i både stort och smått.

FRÅGOR OCH SUPPORT? LÅT OSS KNYTA KONTAKT!

Låter det här som något för dig? Då är vi intresserade av att veta mer om dig, skicka in CV och ditt personliga brev till oss där du berättar vem du är och varför du vill arbeta TILLSAMMANS med oss på IKEA Haparanda samt vilken/vilka kontraktsmått du är intresserad av.

Sista ansökningsdag är 3 oktober 2021, men urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!


Vi erbjuder två kontraktsmått:

• Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

• Vikariat på heltid med start omgående till och med januari 2023 med chans till förlängning.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sofia Styrman: sofia.styrman@ingka.ikea.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Stina Nordin: stina.nordin@ingka.ikea.com

Välkommen med din ansökan!



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA SERVICE OFFICE

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons