Vismas internationella Management Traineeprogram

Visma · Stockholm

·

Ansök senast 15 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Triggas du av kombinationen IT och management? Tar du masterexamen 2021 och vill kickstarta din karriär i en av Europas ledande IT-koncerner där innovation, hållbarhet och gemenskap prioriteras?

Om Management Traineeprogrammet

Visma söker nu kandidater till vårt ettåriga Management Traineeprogram som startar i augusti 2021. Som Management Trainee på Visma ansvarar du för ledning, planering och genomförande av strategiskt viktiga projekt inom flera olika affärsområden. Under ditt traineeår lär du känna Vismas företagskultur på djupet och bygger ett värdefullt yrkesnätverk inom koncernen. Efter ditt traineeår övergår du till en fast position och får då en unik möjlighet att hitta en roll inom Visma som går i linje med dina framtidsvisioner och ambitioner.

Vismas traineeprogram kännetecknas av två ord: utmaningar och möjligheter. Du kommer under ditt traineeår att axla ansvaret över fem skilda projekt som är utvalda med omsorg och baseras på reella business case som är betydelsefulla för Vismas framtida utveckling. Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund och tidigare erfarenheter, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare trainees har drivit projekt inom exempelvis: IT-strategi, M&A, customer experience, dataanalys, machine learning, AI och digital marknadsföring.

Dina första två månader spenderar du på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga nordiska Management Trainees. Vår geografiska närvaro skapar därefter möjlighet för projekt på kontoren i Sverige såväl som utomlands. Under projektens gång får du stöd och feedback från projektägare, HR, faddrar och kollegor. Tillsammans med programkoordinator och din personliga mentor planerar du dina framtida karriärvägar samt säkerställer både personlig och professionell utveckling.

Tidigare Management Trainees innehar idag betydelsefulla positioner inom Visma som exempelvis: Business Improvement Manager, Customer Experience Manager, M&A Manager, Project Manager, Sales Director, Optimization and Data Science Director och Financial Manager.

Klicka här för att läsa blogginlägg från våra tidigare Management Trainees!

Visma erbjuder
  • En unik start på din karriär med möjlighet till snabbt avancemang efter avslutat program
  • Chansen att arbeta i en snabbrörlig miljö där entreprenörskap och ny teknologi står i fokus
  • Konkurrenskraftiga villkor och frihet under ansvar
  • En varierad och händelserik vardag - ingen vecka är den andra lik som Management Trainee
Vi söker dig som
  • Tar examen på masternivå inom Data/IT, Management eller liknande 2021
  • Kan uppvisa höga akademiska resultat
  • Talar svenska, eller annat skandinaviskt språk samt engelska obehindrat, såväl i tal som skrift
  • Är självgående och analytisk med framtida ledarambitioner
  • Har ett brinnande intresse för projektledning och IT-branschens utveckling
Sista ansökningsdag är 15 november 2020. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt högskole- och gymnasiebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Vi går igenom samtliga ansökningar kort efter att ansökningstiden har löpt ut. Första intervjurundan äger rum i Stockholm i slutet av november.

Läs mer om Vismas Management Traineeprogram

Eventuella frågor om programmet besvaras av Kajza Zellman: kajza.zellman@visma.com

Om Visma

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet.Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma

Placering

Stockholm