Visma Summer Internship 2021

Visma · Stockholm

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du få värdefull arbetslivserfarenhet och omsätta teori till praktik? Nu söker vi på Visma, en av Europas ledande tech-koncerner, talangfulla masterstudenter som vill anta utmaningen att arbeta som projektledare hos oss för en sommar! Är det du?

Om Vismas Summer Internship
Vismas Summer Internship är projektbaserat och du kommer från första dagen att vara ansvarig för planläggning och genomförande av ett projekt, givetvis med löpande stöd och feedback från seniora projektägare och faddrar. Projekten väljs ut med omsorg och baseras på reella case som är strategiskt betydelsefulla för Visma. Du kommer självständigt att äga och driva ett huvudprojekt, med målet att vid slutet av sommaren presentera ditt resultat för projektägare och andra beslutsfattare i bolaget.

Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare Summer Interns har bland annat arbetat med projekt inom machine learning, intern processoptimering och marketing automation.

Första veckan på Summer Internshipet kickstartas tillsammans med samtliga Summer Interns inom koncernen. Om det blir tillsammans på vårt huvudkontor i Oslo, eller om det blir digitalt får tiden och FHM rekommendationer utvisa. Något som dock är säker är att vi oavsett kommer planera för en händelserik och rolig sommar tillsammans! Under introduktionsveckan kommer du b.la få chansen att möta vår koncernledning, delta i spännande kurser samt arbeta i ett gemensamt uppstartsprojekt. Du kommer att varva jobb med mycket nätverkande och sociala arrangemang, givet att situationen tillåter det. Vismas Summer Internship ger dig en unik möjlighet att vässa ditt CV inför examen, lära känna Vismas samt bygga ett värdefullt yrkesnätverk för framtiden.
  • Start juni 2021
  • 8 veckor (varav 2 v semester)
  • Placering Stockholm
Klicka här för att läsa om tidigare års summer interns och deras projekt!

För att passa i rollen som Summer Intern ser vi att du:
  • Är masterstudent inom data/IT eller business/management, med 1-2 år kvar av din masterutbildning
  • Kan uppvisa goda akademiska resultat
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat, såväl i tal som skrift
  • Har ett genuint intresse för IT och projektledning
  • Är nyfiken, initiativrik och självgående
  • Har siktet inställt på en framtida karriär inom IT-branschen
Ansökan
Låter det spännande? Skicka då din ansökan senast den 14 februari 2021. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt gymnasie- och högskolebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Intervjuer kommer att hållas efter sista ansökningsdatum.

Om Visma

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vårt främsta fokus är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för våra kunder. Vi äger hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Hos oss kan du arbeta med bland annat systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

- Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen, vi leder den!

Kontakta Catherine Chamera vid eventuella frågor om Vismas Summer Internship: catherine.chamera@visma.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Visma

Placering

Stockholm