Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vision Omsorg söker erfaren behandlingsassistent

Vision Omsorg söker erfaren behandlingsassistent

Villa Andrum · Söderköping · Ansök senast 12 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Vision Omsorg en erfaren behandlingsassistent till vårt HVB för samsjukliga män: Villa Andrum.


På Villa Andrum bedriver vi HVB-boende för vuxna män med betydande behov av behandling. Vi har endast 9 platser i vår verksamhet. Villa Andrum är lokaliserad i Söderköping. Klienterna som bor hos oss har olika typer av problematik med den gemensamma nämnaren beroende samt psykiatrisk diagnos, kognitiv funktionsnedsättning och/eller neuropsykiatrisk diagnos.

Oavsett vart livet tagit klienten i vårdkedjan så har följden ofta blivit ett utanförskap och en nedsättning av den psykosociala funktionsnivån. Tillsammans ändrar vi på det!

Vi söker dig som har erfarenhet av ovan nämnd målgrupp, som är beredd att anstränga sig i att vara med och skapa Sveriges bästa HVB för samsjukliga män. Det är meriterande om du har utbildning inom våra metoder så som: CRA, MRT, KBT, ÅP, Tapping och Havening. Du skall ha god vana kring social dokumentation, upprättande av månadsrapporter och genomförandeplaner.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i team, ha en stor förmåga till eget ansvar och viljan att utvecklas i din roll som behandlingsassistent.

Körkort är ett krav.


Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Villa Andrum

Placering

Söderköping

Kontaktperson

Vision Omsorg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons