Jobbsafari är en del avschibsted logo

Virkesmätare till Igelstaverket.

Södertälje distrikt · Södertälje · Ansök senast 20 dec. (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är pålitlig, opartisk, engagerad och tillsammans. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Vid behov utbildar vi dig när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kontrollmätare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta vid Igelstaverket i Södertälje, vilket även är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är 3 skift. (37 tim/veckan). Dina arbetsuppgifter består provtagning, analys och redovisning av sönderdelat biobränsle, travmätning av rundvirke samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen så som viss städning och administration. Som utbildad virkesmätare kommer du ha ansvar för den dagliga driften på mätstationen samt ha löpande kontakt med både chaufförer och kunder och arbetet skall tillsammans med kollegor utföras på ett pålitligt, opartiskt, engagerat vis.

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som gillar ordning och reda och som arbetar på ett serviceinriktat sätt, både mot kunder och dina kollegor. Du är en god lagspelare samt hittar bra och effektiva sätt att jobba i vardagen. Du behöver vara bekväm att arbeta praktiskt och har inga svårigheter att arbeta i digitala system. Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil, men framför allt vill vi att du ska ha viljan att arbeta hos oss!

Önskvärt/meriterande
Skogliga kunskaper och erfarenhet av virkesmätning anses som meriterande.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan genom länken, nedan. Din ansökan skall innehålla en presentation av dig själv och vad som lockar med tjänsten samt en meritförteckning/CV.

Information om anställningen

Löne- och anställningsvillkor: Enligt gällande kollektivavtal.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tills vidare. Provanställning om 6 månader kommer att tillämpas.

Anställningens omfattning: Heltid, 100 %, tre-skift 37h/vecka.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jonas Engström tel. 073-056 77 85

Fackliga representanter
  • GS
Helena Carlsson 010-228 53 52
  • Unionen
Anders Olsson 010-228 51 57

Visst låter det intressant!? Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!


Välkommen att skicka in din ansökan senast den 2021-12-20.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR
(https://datainspektionen.se).


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Södertälje distrikt

Placering

Södertälje