Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vindkraftstekniker

Wikan Personal · Karlstad · Ansök senast 30 dec. (19 dagar kvar)

Heltid

Om företaget
Roofac AB grundades 2010 och har huvudkontor i Karlstad samt lokalkontor i Arlandastad och Bandhagen i anslutning till Stockholm. Företaget har totalt 20 anställda och ingår i koncernen Solideq Group AB.

Solideq Group AB bildades 2019 efter att Ställning Karlskoga AB och Solideq AS gått samman i syfte att kunna erbjuda sina kunder hållbar och säker tillgänglighet i höjden. Koncernen har god lönsamhet där majoriteten av intäkterna kommer från den svenska och norska marknaden.

Roofac utför tjänster inom yrkesklättring till vindkraftsindustrin, byggbranschen, fastighetsägare samt industrier. Vi arbetar rikstäckande, med uppdrag från söder till norr.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en vindkraftstekniker till vår avdelning i Karlstad. Som vindkraftstekniker på Roofac kommer du att arbeta med besiktning, underhåll och mycket mer. I anställningen kommer det ingå en hel del resor och arbetstiderna kan variera beroende på vecka.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal.
Felsökning och reparation på mekaniska, hydrauliska och elektriska system.
Genomföra förbättringsåtgärder och modifieringar.
Daglig rapportering och dokumentation.
Samordning och uppföljning av jobb som utförs av underleverantörer.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en teknisk utbildning inom el, hydraulik, mekanik eller liknande.
Du är bekväm med ett fysiskt arbete på hög höjd samt är mån om att ha ett högt fokus på säkerhet och arbetsmiljö.
Du har goda datakunskaper och uttrycker dig obehindrat i svenska samt engelska.

För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakter och drivs av problemlösning.
Du är flexibel, har lätt för att samarbeta med andra och är en lagspelare. I ditt arbetssätt är du säkerhetsmedveten och noggrann.
Som person är du tillmötesgående och har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Vi vill att du:
* Är bra på att skapa, utveckla och ta hand om goda kundrelationer
* Har kunskap om tekniska lösningar
* Gillar att arbeta med frihet under ansvar
* Är lyhörd, öppen och stöttande mot dina kollegor

B-körkort
Meriterande med BE-körkort

Information och kontakt
Tjänsten startar som en anställning hos Wikan Personal där du arbetar hos Roofac. Tjänsten förväntas sedan övergå till en anställning hos kundföretaget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.wikan.se.

Har du frågor gällande upplägget eller tjänsten är du välkommen att höra av dig till konsultchef Gabriel Hammarsten, 054-400 31 12. Wikan Personal erbjuder en trygg arbetsplats med bra förmåner.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Gabriel Hammarsten

+46 54 400 31 12

Dela jobbannonsen