Jobbsafari är en del avschibsted logo

Villcon söker driven projektör med viljan att växa och utvecklas.

Villcon söker driven projektör med viljan att växa och utvecklas.

Villcon AB · Göteborg · Ansök senast 31 mars (51 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vi växer och söker därför efter vår nya, drivna kollega till vårt kontor i Göteborg.

Om Villcon

Här på Villcon brinner vi för utveckling och kvalité. Vår vision är att bli marknadsledande inom konstruktion och drivkraften ligger i att möta kundens behov och leverera optimala konstruktionslösningar.

VI finns benägna centralt i Göteborg samt Sundsvall. Anställningen gäller vårt kontor i Göteborg men din ansökan till vårt kontor i Sundsvall är också välkommen då vi hela tiden växer och rekryterar nya talanger.

Om arbetet

På Villcon arbetar vi med en rad olika byggprojekt. Allt från villor, prefabricerade hus i betong, trä och stål, attefallshus, garagebyggnader, maskinhallar, flerbostadshus, grundläggningsprojektering mm.

Du kommer att arbeta som handläggande projektör med möjlighet att utvecklas i din roll. Som handläggande projektör ansvarar du för modellering, tekniska lösningar och att projekteringen drivs framåt. Du har en eller flera projektörer under dig och det är viktigt att du har god känsla för ledning och planering.

Du har övergripande ansvar för de handlingar som produceras för de aktuella projekten du har hand om. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ta fram tekniska lösningar och detaljer samt bistå alla projektörer med den information de behöver för att de ska kunna utföra sitt arbete på bästa sätt.

Du erbjuds att arbeta på ett mindre företag med erfarna och kompetenta kollegor i ett trevligt arbetsklimat med kontor centralt i Göteborg.

Då företaget har många olika typer av uppdrag kommer arbetet vara lärorikt och utvecklande. Du kommer att få den guidning du behöver för att känna dig bekväm i din arbetssituation.

Dina egenskaper

  • Goda kunskaper av projektering i Tekla, Autocad och Revit
  • Högskoleutbildning/Yrkesutbildning
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av projektering samt handläggning är ett krav för denna tjänst
  • Inte rädd för utmaningar och ska vara lösningsorienterad

Vi söker dig som är driven och ambitiös med en stark känsla för kundkontakt. Vi ser positivt på om du har relevant arbetslivserfarenhet som projektör men detta är inget krav.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månadslön

Anställningsvillkor: Heltid Tillsvidare

Anslutna till kollektivavtal

Arbetsgivare: Villcon AB

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Villcon AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Villcon AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen