Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du vara budbilschaufför i Värnamo?

OnePartnerGroup GGVV AB · Värnamo

·

Ansök senast 23 maj (7 dagar kvar)

 

Vi på OnePartnerGroup söker nu budbilschaufför till kund i Värnamo. Anställningen innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där det senare finns mycket goda möjligheter att fortsätta din anställning på företaget du är på. Som konsult hos oss på OnePartnerGroup får du trygghet genom kollektivavtal och regelbunden personlig kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter och din profil
På terminalen i Värnamo kommer du sortera ankommet gods och paket samt lasta din bil som du sedan kör ut med till företag och privatpersoner i regionen. Du kommer även hämta upp gods och paket under din arbetsdag.

Vi söker dig som har B-körkort och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att köra ut leveranser/paket men det är inget krav. Vi tror att du tidigare har arbetat inom service, logistik eller med kundhantering. Som person är du inte rädd för att ta i, då arbetet kan vara fysiskt krävande. Du har en positiv inställning och vet vad som krävs i stressade situationer.

Placeringsort: Värnamo
Omfattning: Dagtid, heltid
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är den 23 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ann-Marie Svensson på telefonnummer 0370-510564 alt. ann-marie.svensson@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup GGVV AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

OnePartnerGroup GGVV AB