Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du utvecklas i rollen som affärsrådgivare hos Blipp?

blipp · Skövde

·

Ansök senast 9 maj (3 dagar kvar)

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett nytt, innovativt och spännande företag? Nu söker blipp affärsrådgivare!

Rollen som affärsrådgivare är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar tillsammans med trevliga kollegor. Arbetet innebär att du hjälper våra kunder, både nya och befintliga, hitta den bästa lösningen för just dem. Vi tror på långsiktiga relationer och här får du arbeta med en mix av kundservice, support och försäljning.

Du kommer arbeta i nya moderna lokaler mitt i Skövde city på Bahnhof Cowork.
Du blir initialt anställd som konsult hos Premier med stora möjligheter att gå över i anställning hos blipp. Vi ser långsiktigt på din anställning och söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Hos blipp värdesätter vi teamet och utveckling, både personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak, där vi har ett tätt samarbete och lär av varandra.

Vi söker dig som brinner för kundservice och som sätter kunden i fokus. Som person är du driven, positiv och har god social kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon och mail samt har god datavana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på jennifer.andersson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

blipp

Placering

Skövde