Vill du starta en egen butik?

Andra Våningen · Gotland

·

Ansök senast 27 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi planerar att bygga mikrobutiker på Greta Arwidssons gata i Visby. Närmare bestämt på övervåningen på 4Home, en övervåning som kommer att få samlingsnamnet Andra Våningen!


Drömmer du om att starta företag?

Vad det än är så har du nu chansen att förverkliga dina butiksdrömmar!


Mikrobutikerna kommer att ha vanliga väggar, men kommer att vara öppna och inbjudande framtill. (Kommer att gå att stänga till när du har stängt.) De kommer inte att ha tak, utan det blir en öppen planlösning, då takhöjden är på 5m.


Mikrobutikerna är på 6-15kvm och du får själv inreda din butik som du vill.


Du kommer förutom din butik, även få tillgång till caféets sittdel, personalutrymme och badrum med dusch och tvättmaskin. Det kommer att finnas hiss upp på övervåningen så att alla kan ta sig upp och ner och det kommer att finnas café med fika och enklare lunchalternativ.


Mikrobutikerna kommer att kunna hyras på kort sikt eller längre sikt.

Det finns 3mån, 6mån, 9mån eller 1år att välja på.


Andra Våningen ligger alltså på Greta Arwidssons gata i Visby. I direkt anslutning till mikrobutikerna ligger ett café, Gretas Loppis och 4Home. I samma byggnad finns dessutom Fri Studio, Däckteam och Mekonomen Bilverkstad.


Det ligger flera företag i området som tex en byggfirma, frisörsalong, budfirma och bilbesiktning. Alla verksamheter här på Greta Arwidssons gata, skapar perfekta förutsättningar för samarbeten och kunskapsutbyten.


Vill du växa, utvecklas och nätverka med andra småföretagare? Då är mikrobutik det rätta för dig, så tveka inte att höra av dig! Mvh Sara på 4Home.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Andra Våningen

Placering

Gotland

Kontaktperson

Nyrot, Sara

Ansök via mejl