Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du starta din karriär hos oss i sommar? IKEA Umeå

Vill du starta din karriär hos oss i sommar? IKEA Umeå

IKEA Umeå · Umeå · Ansök senast 26 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi flera medarbetare till sommaren för samtliga av våra varuhus runt om i landet. Kanske är du student? Har ett annat jobb? På jakt efter en nystart? Eller så vill du bara komma ut i arbetslivet. Oavsett vad du sysslar med idag - ta chansen att starta din karriär hos oss!

För att trivas på IKEA behöver du tycka om mötet med andra människor. Du trivs i en miljö där människor är olika och respekterar varandra för sina olikheter. Du får energi av dina kollegor när ni utvecklas och arbetar tillsammans. Självklart delar du öppet med dig av dina åsikter och är inte rädd för att göra fel. Du brinner, precis som vi, för heminredning!

För oss är det viktigt att du vill utvecklas med jobbet och kan se en framtida karriär inom IKEA. Många av oss som jobbar på IKEA idag har börjat med just ett jobb under sommaren. Kanske är det just du som är med och utvecklar framtidens IKEA, i Sverige eller utomlands?

Vår IKEA kultur är världsberömd. Vi har en enkel vision: att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det betyder att vi vill påverka positivt överallt där vi verkar; i människors liv, i samhällen och för den planet vi delar. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av gemenskap, utveckling och ansvar. Du ska veta att våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång och att vi aktivt arbetar för rättvisa, inkludering och jämlikhet.


En dag I ditt liv med oss

Till IKEA Umeå söker vi sommarvikarier till flera av våra avdelningar under juni till augusti. Här finns det möjlighet att fylla på vårt tag-själv-lager med HYLLIS [199:-] som logistikmedarbetare. Förklara varför SOLHETTA [39:-] är ett bra val av lampa som säljmedarbetare. Eller varför inte hjälpa kunden betala sin FRAKTA [9:-] i självscanningskassan? Är du mer intresserad av att jobba inom vår restaurangfunktion Food, sök då via den annonsen. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på våra olika avdelningar så kika in på www.ikea.se/sommarjobb. Här kan du se videor från våra kollegor!

För att möta våra kunders behov har vi varierande arbetstider. Vi arbetar både vardagar och helger, tidig morgon, dag- och kvällstid. Vi erbjuder tjänster på 80% (30,75 tim/veckan) och vi hoppas att du kan jobba under samtliga veckor (v. 24-33).

Självklart kommer du att få en introduktion till ditt nya arbete. Denna hålls i juni. Det kommer finnas möjlighet att söka fortsatt arbete även innan/efter sommarperioden.


Ansök nu!

Här är rekryteringens olika steg:

• Ansök via vår hemsida www.ikea.se/jobb. Bifoga ett CV där du berättar vad du gör just nu, vilken eventuell utbildning du gått och om din arbetslivserfarenhet. Istället för ett personligt brev vill vi att du besvarar några frågor som kommer upp automatiskt när du gör din ansökan. Dina svar blir viktiga för oss i urvalet.

• Går du vidare till nästa steg i processen kommer du bli inbjuden att besvara några frågor via ett videoverktyg. Där spelar du in dig själv och dina svar. Vi vet att det kan kännas läskigt men det kommer att gå hur bra som helst.

• Om du går vidare till nästa steg så träffar vi varandra på en rekryteringsdag. Då lär vi känna varandra ännu bättre! Vi kommer att ställa frågor till dig och berätta mer om IKEA. IKEA Umeå planerar att genomföra rekryteringsdagar med personlig intervju under vecka 11-12. Vi kommer att be om referenser i detta steg.

Våra jobb under sommaren är populära och vi ägnar mycket tid till vår sommarrekryteringsprocess. Vi jobbar på så fort vi kan med att ge dig besked. Vår främsta kontakt sker via epost, så håll koll på din inkorg och skräppost då våra mejl ibland hamnar där. Kika gärna på www.ikea.se/sommarjobb där du hittar en kort film som beskriver rekryteringsprocessen.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen eller stöter på tekniska problem?Välkommen att höra av dig till Ulrika.Petursdottir2@ingka.ikea.com eller Sophia.Rosander@ingka.ikea.com

Vi ser fram emot din ansökan senast söndag 26 februari.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

IKEA Umeå

Placering

Umeå

Kontaktperson

IKEA Svenska Försäljnings AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons