Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du komma ifrån kyla och mörker? Välkommen till 350 soldagar!

Vill du komma ifrån kyla och mörker? Välkommen till 350 soldagar!

REKO Marketing S.L - Gran Canaria · · Ansök senast 22 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en stimulerande miljö med välkända produkter och ha möjligheten att tjäna obegränsat med pengar? Vi på Reko Marketing erbjuder allt detta och så mycket mer. Vi har lång erfarenhet inom Telemarketing och strävar hela tiden efter att utveckla oss och våra team. Vårat äldsta kontor ligger på Gran Canaria och erbjuder inte bara en fantastisk arbetsmiljö, vi har även fördelen att vara placerade på en av världens sol starkaste platser. Så inga mörka vinterkvällar eller slaskiga trottoarer utan här finns, långa sandstränder, vandringsleder i bergen och en öppen kultur där det sociala är i fokus.

Vårat team består redan av människor från hela Sverige i alla åldrar från 18 till 50+. Vi är väl medvetna om att personalen är det viktigaste vi har så därför jobbar vi mycket med teamkänsla. Vi har en teamkänsla som är svårt att hitta någon annanstans, det gäller både på och utanför jobbet.

Vi söker dig som är:

► Utåtriktad och har hög social kompetens

► En person som söker nya utmaningar

► Vinnarskalle

► Målmedveten och driven

► Resultatfokuserad

Hos oss behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av försäljning, vi jobbar med utbildning från grunden och våra rutinerade Teamleaders och Coacher finns vid din sida hela vägen.

Har du erfarenhet av telemarketing och vill fortsätta utvecklas som säljare så är detta en plats för dig, vi jobbar hela tiden framåt och med utveckling på alla plan. Det är dina egna ambitioner som bestämmer hur långt du vill gå, vi kommer vara med och stötta och hjälpa dig framåt.

Vill du bli en i vårt vinnande team, vill du utveckla dig själv, söker du nya utmaningar eller vill bygga på dina kunskaper inom sälj? Skriv några rader om vem du är och vi kan utvecklas tillsammans.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till grancanaria@rekomarketing.se , ämne ”Jobba på GC 2020”.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

REKO Marketing S.L - Gran Canaria

Kontaktperson

RKO Marketing Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons