Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Albatross Personlig Assistans AB · Lund · Ansök senast 19 apr.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Albatross personlig assistans AB är det lilla, familjära assistansföretaget. Målsättningen med Albatross är att förbli personliga med högt ställda krav på service och kvalité. Vår grundidé är att varenda brukare, assistent och anhörig tillåts ta plats och har rätt till ett proffsigt, engagerat, individuellt bemötande.

Vill du ha ett jobb där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där kvalité och närhet är viktigt. Välkommen till oss på Albatross! Lär känna oss bättre på www.albatross-pa.se

______________________________________________________________________________________________

Albatross Personlig Assistans AB söker nu efter vikarier/sommarvikarier i Malmö och Lund med omnejd. Vi vill att du ska kunna arbeta under sommaren och fördelaktigt även till hösten. Vi ser gärna att du är studerande eller har annan sysselsättning som gör att du kan behöva arbeta extra vid behov.

För att fungera som ett bra stöd för våra brukare behöver du vara villig att lära dig mycket och se långsiktigt på arbetet eftersom att kontinuitet är mycket viktigt. Vi ser gärna att du efter sommaren står kvar som vikarie och har möjlighet att hoppa in extra vid behov. Du behöver vara flexibel, ha humor, vara trygg, ansvarsfull, engagerad och ha ett gott tålamod i arbetet.

Att arbeta som personlig assistent är ett utmanande och fantastiskt roligt arbete. Det ställer höga krav på ansvar, flexibilitet och respekt. Det är helt avgörande att du har en nyfikenhet i att lära känna våra brukare och är öppen inför deras behov.

Du kommer som personlig assistent att hjälpa våra brukare med allt de behöver hjälp med i sitt dagliga liv. Kommunikation, aktiviteter, hygien och matsituationer bland annat.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Albatross Personlig Assistans AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Albatross Personlig Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons