Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du jobba som administratör i sommar?

Clockwork Bemanning & Rekrytering · Borlänge · Ansök senast 22 maj

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du med datorn som ditt främsta redskap och du hanterar i regel flera olika system. Utöver administrativa uppgifter kommer dina dagar att präglas av utskrift av fraktsedlar samt även kontakt med andra avdelningar, kunder och leverantörer, såväl via telefon som mail. För tjänsten ser vi gärna att du har god datavana.

Uppdraget förväntas pågå under v.29 - v.32. Arbetstiderna är måndag-fredag, 19.30-00.00.

Din profil

Vi tror att du passar i denna roll om du är lösningsorienterad, driven och strukturerad. Du arbetar på ett metodiskt och förtroendeskapande sätt samt ser lösningar med ett helhetsperspektiv. Tack vare din positiva inställning och servicekänsla bidrar du med god stämning till såväl medarbetare som kunder.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

I denna rekryteringsprocess jobbar vi med löpande urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum, så ansök därför redan idag, dock senast 2022-05-22.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Olivia Sandberg på olivia.sandberg@clwork.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Bemanning & Rekrytering

Placering

Borlänge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons