Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du jobba inom bank, finans & försäkring i Stockholm?

Vill du jobba inom bank, finans & försäkring i Stockholm?

Brightby Bemanning · Stockholm · Ansök senast 4 apr.

Tillsvidareanställning, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Meritmind växer och nu söker vi fler konsulter för kommande uppdrag inom bank-, finans och försäkring i Stockholm. Uppdragen varierar inom bank-, finans och försäkringsområdet och innefattar bland annat tjänster inom AML, krav och inkasso, kredit & värdepapper/fond. Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med meriterande uppdrag hos spännande aktörer.

Vi söker exempelvis efter:
  • Kredithandläggare
  • Inkassohandläggare
  • Administratörer inom försäkring
  • AML/KYC-analytiker
  • Treasury
  • Värdepappersadministratörer (settlement, corporate actions, fondadministration)
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har ett intresse för bank, finans och försäkring. Då uppdragen varierar söker vi dig med både erfarenhet från branchen, samt dig som är nyfiken på att påbörja karriären inom bank-, finans och försäkringsområdet. Beskriv gärna i ansökan om det är något speciellt område som du är intresserad av.

Vem är du?

Som person är du positiv, lyhörd och noggrann. Du arbetar på ett strukturerat sätt samt har en prestigelös inställning. För att lyckas i rollerna är du intresserad av att lära dig nya saker och gillar att ta dig an blandade arbetsuppgifter. Du är alltid mån om att göra ett bra arbete och bidrar till en god stämning i gruppen.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer på Meritmind, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@meritmind.se eller Robert Persson på 072-8563210 alt robert.persson@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan !

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Brightby Bemanning

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons