Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du ha ett sommarjobb där din insats är betydelsefull för andra?

Vill du ha ett sommarjobb där din insats är betydelsefull för andra?

Gotlands Sjukhem · Gotland · Ansök senast 28 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt jobb där din insats betyder mycket för en annan människa? Då kommer du att trivas hos oss! Vi erbjuder dig ett arbete där du gör skillnad och skapar livskvalitet för andra människor - varje dag.

Gotlands sjukhem erbjuder ett tryggt och värdigt boende med professionell omvårdnad och ett varmt omhändertagande. Hos oss är de boende alltid i fokus och vi arbetar med kontaktmannaskap. Kontaktmannens huvuduppgift är att ge individanpassad hjälp, stöd och omvårdnad på det sätt den enskilde personen önskar. Vi arbetar i team; sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, rehabassistent och aktivitetsledare och det dagliga arbetet planeras tillsammans i gruppen.

Vi tycker att man ska känna glädje över att gå till jobbet och vara stolt när man går härifrån.

Som undersköterska/vårdbiträde arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter inom vård och omsorg vilket kan omfatta t.ex. personlig omvårdnad, ledsagning, aktiviteter mm. Vi arbetar utifrån individuellt anpassade genomförandeplaner med fokus på att skapa ett innehåll i dagen för våra brukare. Efter bedömning av sjuksköterska ges delegering för läkemedel.

Ett önskemål är att du är utbildad undersköterska, går vård- och omsorgslinjen eller har erfarenhet av liknande arbete men det viktigaste är att du har ett genuint och äkta intresse för den äldre människan.

Ditt bemötande är professionellt i alla tänkbara och otänkbara situationer i det dagliga omvårdnadsarbetet och i möten med människor, såväl med de boende som dina kollegor. I arbetet ingår viss dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personliga egenskaper som vi efterfrågar är flexibilitet, lyhördhet, och ansvarstagande. Vi söker dig som är en positiv och glad person och som har lätt att samarbeta. Arbetet innebär dag-, kvälls -och helgtjänst. Möjlighet finns till fortsatt arbete som vikarie även efter sommaren.

Erfarenhet är meriterande.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande, tjänsterna kan därmed bli tillsatta innan ansökningstiden löper ut. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gotlands Sjukhem

Placering

Gotland

Kontaktperson

Gotlands Sjukhem

Dela jobbannonsen

Anmäl annons