Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du göra karriär inom en växande mediekoncern?

Vill du göra karriär inom en växande mediekoncern?

Lifestyle Mediapartner Norrköping · Norrköping · Ansök senast 16 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa och söker dig som vill växa tillsammans med oss!

StudentDisplay når studenter via unika informations- och annonsskärmar inne på högskolor och universitet. Som Digital Account Manager säljer du annonsplatser på våra digitala skärmar och arbetar aktivt för att skapa värdefulla och långsiktiga relationer för företag, samarbetspartners och målgruppen.

Är du driven, prestigelös och värdesätter arbetsglädje lika mycket som vi gör? Vill du dessutom ha en viktig roll i ett växande bolag? Skicka in din ansökan redan idag!


DINA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som Digital Account Manager utförs per telefon och dator tillsammans med rutinerade kollegor och en chef som kommer arbeta för att du ska bli företagets nästa stjärnsäljare. Som nyanställd hos oss får du också en grundläggande introduktion i modern företagsförsäljning och en skräddarsydd produktutbildning för gymanläggningarnas annonsskärmar. Därefter blir din uppgift att leta upp och kontakta lokala företagare över hela Sverige i syftet att sälja in fördelarna med att marknadsföra sig mot universitets- och högskolestudenter.

DINA EGENSKAPER

  • Utmärkta kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Resultatinriktad, lösningsorienterad och optimistisk
  • Driven att utvecklas och nå dina mål
  • Prestigelös lagspelare
  • Relationsbyggande

Att ha tidigare försäljnings- och/eller kundtjänsterfarenhet är meriterat.


OM OSS

StudentDisplay ingår i Lifestyle Mediapartner, som är ett 15-årigt nordiskt mediehus inom nischad annonsförsäljning via digitala skärmnätverk. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett erfaret och framåtlutat team som har sina kontor centralt i både Eskilstuna och Norrköping med gångavstånd till stadens lunchrestauranger och centralstation.

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs och därför är vi medlemmar och flerårigt certifierade av Great Place to Work, som årligen utser Sveriges bästa arbetsplatser. Vi internrekryterar alltid i förstahand när det dyker upp nya karriärmöjligheter och flera av våra medarbetare har under åren gjort resan från säljare till chef och delägare.


LÖN

Fast garantimånadslön och rörlig provision.


ÖVRIG INFORMATION

Titel: Account Manager

Arbetstider: Måndag–torsdag kl. 08:00-17:00 samt fredagar kl. 07:30-16:30 (heltid)

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lifestyle Mediapartner Norrköping

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Lifestyle Media Partner Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons