Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du bli vår nya kollega i Kungälvsområdet

Vill du bli vår nya kollega i Kungälvsområdet

Putsa Sweden AB · Alingsås · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Putsas Kungälvsenhet växer så det knakar och nu behöver Anders, som är arbetande enhetschef och Nathalie och Gustaf som jobbar som fönsterputsare, hjälp av ytterligare en fönsterputsare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara fönsterputs av främst privata bostäder, men även lokaler och butiker i områdena i och omkring Kungälv, Stenungsund, Torslanda och Uddevalla.

Vi söker dig som gillar att jobba med kroppen och som gillar att jobba utomhus oavsett årstid. Du är en lagspelare och ställer upp för kollegor och kunder och gör det lilla extra när det behövs. Du gillar högt tempo, är stolt över det jobb du gör och trivs med att arbeta mot uppsatta resultatmål.

Du arbetar oftast i par, men arbete ensam förekommer. Dina arbetsdagar innehåller alltid mycket kundkontakt varför stor vikt kommer att läggas vid servicekänsla och gott bemötande. Arbetet innebär stor frihet under ansvar, där du, och din kollega, själva planerar er arbetsdag.

Under en arbetsdag kommer du träffa många olika typer av kunder så vi tror du är bra på att prata med människor, samtidigt som du jobbar effektivt. Du gillar att lära dig nya saker, hitta smarta lösningar och att ta ansvar för både din egen och företagets utveckling.


Körkort är ett krav och tidigare erfarenhet av fönsterputs är ett plus. Har du ingen tidigare erfarenhet får du utbildning enligt Putsas utbildningsplan. Då arbetet innebär jobb på stege bör du inte vara rädd för höjder. Vi ser helst att du bor i Kungälvsområdet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde i mars 2021.

Känner du att detta är något för dig?

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Putsa Sweden AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Putsa Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons