Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du bli upphandlingskonsult på Colligios Falukontor?

Vill du bli upphandlingskonsult på Colligios Falukontor?

Colligio AB · Falun · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Colligio är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom offentlig upphandling med närmare ett fyrtiotal egenanställda konsulter. Vi har kontor i Falun, Göteborg, Jönköping, Kalmar, Karlstad, Malmö, Norrköping och Stockholm. Vi behöver förstärka vårt Falukontor med en eller flera konsulter. Vill du vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss?

Vi arbetar med många spännande och varierande uppdrag åt olika kunder. Söker du ett omväxlande jobb med stor frihet under ansvar, omgiven av andra erfarna konsulter och kontinuerligt arbete med kompetensutveckling så kan detta vara jobbet för dig!

Arbetsuppgifterna innebär att du behöver vara strukturerad, flexibel och ha god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med uppdragsgivare och beställare.

Som upphandlingskonsult hos oss kommer Du att driva och genomföra varierande upphandlinsprojekt på egen hand och i team. Du ansvarar för kommunikation med beställare, leverantörer och kollegor. Din utmaning blir att tillsammans med dina kollegor hitta bästa möjliga lösning för uppdragsgivaren!

På Colligio är du som person lika viktig som det du presterar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra upphandlingar enligt LOU/LUF eller har annan erfarenhet av inköp/upphandling. Vi söker både juniora och mer erfarna upphandlingskonsulter.

Arbetsplatsen är placerad i fina lokaler på huvudkontoret i centrala Falun. Anställningen inleds med provanställning.

För oss är det viktigt med arbetsmiljöfrågor och att arbetsplatsen känns inspirerande och motiverande så att alla trivs och kan utvecklas. Vi lägger därför ett stort engagemang i vår arbetsmiljö och värdegrund. Colligio har självklart kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten eller oss? Ring mig direkt på tel. 08-120 470 01 eller e-post: johan.lundvall@colligio.se

Vill du ansöka direkt? Skicka din CV direkt till mig: johan.lundvall@colligio.se

Kontakta mig idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Colligio AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Colligio AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons