Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du arbeta som bilmekaniker? Möjligheten för dig!

Vill du arbeta som bilmekaniker? Möjligheten för dig!

Norrlands Bil · Skellefteå · Ansök senast 2 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort mekintresse eller har du kanske erfarenhet/utbildning som mekaniker? Vill du arbeta hos ett väletablerat företag inom bilar och försäljning? Då ska du läsa vidare! Norrlands Bil i Skellefteå växer i snabb takt och behöver nu utöka teamet med en mekaniker. Som mekaniker har du en varierad vardag där du arbetar med service och reparationer mot företagets kunder samt samarbetspartners. På Norrlands Bil erbjuds du givetvis även fina förmåner, bland annat förmånliga personalrabatter inom koncernen och stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Låter det som något för dig? Se till att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
I rollen som mekaniker hos Norrlands Bil blir du en del av ett sammansvetsat team och ges självklart en introduktion för att smidigt komma in i rollen. I samråd med din närmsta chef finns möjlighet att utvecklas och jobba sig till nya höjder. Du kan även få ta del av interna utbildningar om det skulle önskas.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, du kommer under de första 6 månaderna vara anställd via Professionals Nord. Tanken är att du därefter blir direktanställd hos Norrlands Bil, förutsatt att samtliga är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrlands bils önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Hanna.Degerhall@pn.se

Du erbjuds
I tjänsten som mekaniker erbjuds du en rad olika förmåner, bland annat:
  • Interna och externa vidareutbildningar, anpassade efter dig och din utveckling
  • Förmånliga personalrabatter (vid köp av ny bil, begagnad bil, reparationer, reservdelar och tillbehör, billån) vilket även gäller din närmsta familj
  • Personalrabatt för hyrbilar
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånscykel
  • Rekryteringsbonus
Utöver detta arbetar du med ett härligt och sammansvetsat team som hittar på många roliga aktiviteter tillsammans. Däribland hobbykvällar tillsammans i verkstaden.

Arbetsuppgifter
I rollen som mekaniker har du en varierande vardag. I rollen kommer du arbeta med felsökning, servicearbeten och reparationer i verkstaden. Du varvar självständigt arbete samt arbete i team. Som mekaniker hos Norrlands Bil har du alltid tillgång till stöd och hjälp från kompetenta kollegor.

Vi söker dig som
För att trivas i rollen tror vi att du som person är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. För den här tjänsten är personlighet viktigare än tidigare erfarenhet och utbildning, vi tror att driv och ett brinnande intresse för teknik och bilar gör att du är rätt person för rollen!
Krav för tjänsten är B-körkort

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bil

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Hanna Degerhäll

hanna.degerhall@pn.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons