Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du arbeta på fritids och som resurs i skolan - välkommen till oss!

Vill du arbeta på fritids och som resurs i skolan - välkommen till oss!

Danderyds Montessoriskola · Danderyd · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en elevassistent för arbete i grundskolan åk F-3 samt på vårt fritidshem på Danderyds Montessoriskola. Arbetet är i första hand ett vikariat under ht-22.

Danderyds Montessoriskola ligger centralt placerad med ändamålsenliga lokaler och fin natur runt knuten. Vi är en F-6 skola med ca. 130 elever samt ett mycket uppskattat fritidshem. Det är viktigt att både elever och medarbetare känner arbetsglädje och får utvecklas så långt som möjligt. Skolan ska präglas av trygghet och respekt i arbetet mot höga kvalitetsmål. Vi erbjuder nu ett roligt och stimulerande arbete i ett starkt arbetslag med erfarna kollegor.

Danderyds Montessoriskola är en trygg arbetsplats i ett litet sammanhang med korta beslutsvägar och nära samarbete med skolledningen. Då vi arbetar enligt Maria Montessoris tankar och forskning om lärande, innebär det bland annat att undervisningen bedrivs i åldersblandade grupper.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär att du under skoltid finns med som en elevassistent/resurs i åk f-3 i nära samarbete med övriga pedagoger och klasslärare.

Kvalifikationer

Vi ser att du är en flexibel, trygg och ansvarsfull lagspelare med god social förmåga. I arbetet ställs det stora krav på samverkan med såväl elever, kollegor som vårdnadshavare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av arbete inom förskola/skola/fritidshem eller på annat sätt skaffat dig erfarenhet av betydelse för uppdraget.

Rekryteringen sker fortlöpande så varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Danderyds Montessoriskola

Placering

Danderyd

Kontaktperson

Montessori Förskolor och Skolor i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons