Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du arbeta med rekrytering i ett världsledande företag?

Vill du arbeta med rekrytering i ett världsledande företag?

Alstom Transport · Västerås · Ansök senast 5 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi skapar smarta lösningar för att möta dagens och framtidens mobila utmaningar. Vi designar och tillverkar alla typer av fordon för transport, från snabba tåg till elektriska bussar och förarlösa tåg, såväl som infrastruktur, signaler och digitala mobila lösningar. Att arbeta tillsammans med oss innebär att arbeta i ett globalt företag med mera än 70 000 medarbetare som vill vara med och lösa mobila utmaningar och bidra till våra internationella projekt med långsiktig förändring lokalt.

Alstom Sverige söker nu en ambitiös rekryterare/HR Generalist med möjlighet att bidra till framförallt Alstoms serviceverksamhet och dess underhållsdepåer genom att säkerställa att vi har rätt kompetens samt employer branding strategier.

Din främsta arbetsuppgift är att säkerställa att nya och befintliga verksamheter har en god, lokal kompetensförsörjning. Du har också en vilja samt talang för att i ett större perspektiv analysera och beskriva behoven av kompetensförsörjning generellt i verksamheten samt handlingskraft att utföra dessa behov. Du är en del av ett större HR team där du arbetar nära dina kollegor i rekryteringsfrågorna. Du rapporterar till HR chefen för Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

· Arbeta med hela rekryteringsprocessen; från behov till dess att tjänsten är tillsatt

· Ta fram kravprofiler tillsammans med rekryterande chef

· Ta fram strategier för rekrytering och employer branding på de orter där vi har verksamhet

· Skriva attraktiva jobbannonser

· Bedöma CV

· Intervjua kandidater och bedöma deras potential

· Följa upp kandidater i rekryteringsprocessen

· Bistå övriga i teamet med information kring rekryteringsprocessen

Du är placerad i Västerås. Tjänsten kommer att innehålla en del resor till andra orter i Sverige där vi har verksamhet.

Erfarenhet och utbildning

• 3-5 år arbetslivserfarenhet inom rekrytering

• Högskole/universitetets utbildning inom Personalvetenskap / HR eller motsvarande

Du har nyligen avslutat dina studier inom HR eller arbetat med rekrytering ett tag, du har ett naturligt driv och vill nå i mål med dina uppdrag samt se till så att kunden alltid får rätt kompetens till sin verksamhet.

Du har en uthållighet och kan både arbeta med detaljerna samt lyfta blicken och se helheten samt processerna i stort.

Alstom erbjuder

Att jobba för Alstom betyder att du blir en del av ett internationellt team med hög kompetens och att du kommer att få jobba med ett av de mest eftertraktade projekten inom järnvägssektorn i Sverige.

Vår arbetsmiljö är dynamisk och positiv och vår svenska organisation växer snabbt. Vi erbjuder en innovationsdriven kultur med bra internationella karriärmöjligheter. Du kommer att få marknadsmässiga villkor, pension och försäkringar.

En agil, inkluderande och ansvarsfull kultur är grunden för vårt företag där alla erbjuds möjlighet att växa, lära och bygga en karriär. Vi tror på att uppmuntra våra anställda att nå sin fulla potential alltmedan vi värderar och respekterar dem som individer.

Har du den erfarenhet vi letar efter och vill du bidra till att utveckla en redan spännande arbetsplats? Ansök gärna så snart som möjligt. Ansökningarna behandlas löpande, därför kan platsen komma att fyllas redan före sista ansökningsdag. Enbart ansökningar som kommit in via vår hemsida accepteras. Sista ansökningsdag är 2021-12-05.

En agil, inkluderande och ansvarstagande kultur är grunden i vårt företag där våra medarbetare med olika bakgrund erbjuds stora möjligheter att växa, lära och utvecklas i sin karriär. För oss är det mycket viktigt att uppmuntra och skapa förutsättingar för våra medarbetare att nå sin fulla potential samtidigt som vi värderar och respekterar dem som individer.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Alstom Transport

Placering

Västerås

Kontaktperson

Alstom Transport AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons