Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vill du arbeta i vårdkedjan Göteborg, på vårt boende Lilla Bommen?

Vill du arbeta i vårdkedjan Göteborg, på vårt boende Lilla Bommen?

Frälsningsarméns Stödboende LILLA BOMMEN · Göteborg · Ansök senast 31 mars (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lilla Bommen i din ansökan

Våra verksamheter bedrivs av Frälsningsarmén, och består av Lilla Bommens akut-och stödboende, Slussen, och Nylösegården, som är ett drogfritt stödboende. Vi har även ett kollektivt boende för utslussning.

Vi söker nu en engagerad och driven medarbetare till vår verksamhet Lilla Bommen.

Lilla Bommen är ett boende som vänder sig till bostadslösa män över 18 år, med sociala problem och- eller drogproblem. Våra klienter bor på Lilla Bommen akut eller i väntan på en mer långsiktig planering med flytt till ett annat boende eller behandling. Varje klient har en individuell planering och vi arbeta med fokus på att motivera till drogfrihet. Vi stödjer även i praktiska och vardagliga åtaganden. Målet med vårt arbete är att genom delaktighet och gemenskap med andra, öka individens möjligheter och förutsättningar till ett mer självständigt liv.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete där du får vara med och göra skillnad för personer som lever i utsatthet.

Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen, är mogen och trygg som person och har förmågan att klara av krävande situationer.

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att få det dagliga arbetet att fungera, och att stötta klienten utifrån dess individuella behov och mål i genomförandeplan. I arbetet ska du kunna skapa en trygg miljö genom att erbjuda en strukturerad och meningsfull vardag och utifrån olika metoder arbeta för att skapa motivation till förändring. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilken individ du möter och i vilken verksamhet du arbetar i. Att dokumentera det dagliga arbetet är en arbetsuppgift som förekommer i samtliga verksamheter.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att arbeta med människor i behov av stöd. Eftersom arbetet innebär att möta människor med en komplex livssituation, är det viktigt att du kan bemöta människor på ett respektfullt sätt och att vara professionell i svåra situationer.

Du är relationsskapande och har mycket god förmåga att etablera kontakt med människor. Du är flexibel och har lätt att samarbeta med andra. Du ska ha lätt att ta initiativ och våga ta eget ansvar. Du bör ha erfarenhet från arbete i beroendevård och psykisk ohälsa.

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och dokumentation.

Du ska även kunna behärska svenska språket i tal och skrift.

Arbetstiderna är rullande schema, dag, kväll och helg. Lämplig utbildning kan vara behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan yrkeshögskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet kräver B-körkort samt utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister, vilket du har med dig när du blir kallad på en intervju. Ansökningar som inte uppfyller dessa krav kommer inte beaktas.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer att ske löpande.Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frälsningsarméns Stödboende LILLA BOMMEN

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Frälsningsarmén

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Lilla Bommen i din ansökan

Dela jobbannonsen