Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarierande social/behandlingspedagoger

Vikarierande social/behandlingspedagoger

Indomi AB · Falun · Ansök senast 30 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

InDomi AB är en koncern som bedriver HVB-hem, förstärkt familjehemsvård via InDomi Hem och psykiatrisk vård via JeWe psykiatri. Det gemensamma för hela koncernen är den höga ambitionen rörande kvalité. Vår målgrupp är barn och ungdomar ålder 15–18 år, för ungdomar som utsätter sin hälsa och utveckling för påtagliga risker genom problem i det sociala samspelet, relationsproblem till föräldrar, kamrater och har bristfällig eller havererad skolgång. Ungdomarna kan ha ett destruktivt umgänge och vara i riskzonen för att hamna i missbruk, kriminalitet eller annat destruktivt beteende, neuropsykiatriska svårigheter. Metoderna som vi arbetar med är KBT och MI. Vi har även ett lågaffektivt bemötande och en humanistisk grundsyn.


Hos InDomi får du ett spännande och givande arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer till din arbetsplats med energi och glädje.

Som personal och anställd hos Indomi är du professionell, lyhörd, ansvarstagande, självständig och engagerad. Du är trygg, tydlig och bemöter våra ungdomar med respekt och har ett lågaffektivt förhållningssätt


DINA ARBETSUPPGIFTER


Arbetsuppgifter är att erbjuda de boende kvalificerad behandling och en god, trygg, omvårdande och strukturerad vardag. Som behandlingspersonal kommer du ha ansvar som kontaktperson för någon av de ungdomar som bor hos oss. Detta innebär att planera behandlingsarbetet tillsammans med ungdomen, uppdragsgivare och kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår också vardagssysslor såsom städning, matlagning, handling med mera.


KVALIFIKATIONER


• Minst två års eftergymnasial utbildning med behandlingsinriktning, såsom behandlingspedagogutbildning, socialpedagogisk utbildning, beteendevetenskaplig utbildning eller socionom.

• Kunskap och erfarenhet av att arbeta med ungdomar i kriminalitet, med missbruksproblematik, funktionsvariationer, psykisk ohälsa samt trauma är meriterande.

• Genomgången MI-utbildning, KBT, ART, A-CRA, ÅP, RePulse är meriterande.

• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

• God datavana

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


B-körkort krävs för tjänsten


Arbetstider: schemalagd arbetstid - dag, kväll, sovande jour, vardagar och helger, vaken natt.

Utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid inför anställning.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Indomi AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Indomi AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons