Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarierande HR-ansvarig till LG Contracting AB

Vikarierande HR-ansvarig till LG Contracting AB

LG Contracting AB · Karlstad · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Känner du dig lockad av att få arbeta brett inom personalområdet och trivs i en varierad roll med omväxlande arbetsuppgifter? Har du en naturlig fallenhet för struktur och trivs att få vara nytänkande? Är du dessutom kommunikativ, drivande och prestigelös? Då är tjänsten som vikarierande HR-ansvarig hos LG Contracting AB perfekt för dig!


Om tjänsten
Som HR-ansvarig hos LG Contracting AB kommer du ha förmånen att få arbeta mycket brett inom området. Rollen innebär både strategiskt och operativt personalarbete. Du kommer att växla mellan enklare återkommande uppgifter till mer komplicerade arbetsuppgifter. Du kommer att fungera som ett stöd för företagets chefer i frågor som rör hela personalområdet så som arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling samt fackliga förhandlingar och avtalstolkningar. I rollen ingår även administrationen av den månatliga löneprocessen, från registrering till utbetalning. Bolaget har ca 170 medarbetare, främst kollektivanställda som går under Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl.

Tjänsten som HR-ansvarig på LG Contracting är ett föräldravikariat på 15 månader med tillträde 11/1 2021. Bolaget utvecklas snabbt och för rätt person med rätt bakgrund och öppet sinne kan möjlighet till förlängning finnas. Placeringsort är på huvudkontoret i Karlstad men resor i tjänsten förekommer till övriga filialer: Göteborg, Örebro, Karlskoga, Skövde och Eskilstuna. Du rapporterar direkt till VD.

Om dig
Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av brett HR-arbete och önskvärt med en akademisk utbildning inom HR i grunden. Du ska kunna arbeta självständigt och vara strukturerad i ditt arbete. Som person är du prestigelös, orädd och flexibel. Du är van att arbeta efter uppsatta mål och har förmågan att även motivera andra att nå dessa. Du har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både inom och utanför organisationen. Att ge god service till medarbetare och chefer är en självklarhet för dig. Din strategiska förmåga gör att du snabbt sätter dig in och ser helheten av vår verksamhet. Du bör känna dig bekväm att arbeta i ett högt tempo där vardagen kan förändras snabbt och du tvingas omprioritera. Har du tidigare erfarenhet från löneadministration är det meriterande. Då det ingår resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Om LG Contracting AB
LG Contracting AB är ett ledande rörinstallationsföretag i Mellansverige som erbjuder kundanpassade, flexibla lösningar inom värme och sanitet. Vi arbetar med totalentreprenader inom bland annat sjukhus, skolor och kontor. Vår tekniska kompetens är hög och vi driver komplexa projekt med smarta energilösningar för förnyelsebar energi, både vid nybyggnation och renovering. Hållbarhet är en naturlig del i vårt arbetssätt och därför arbetar vi med att skapa energieffektiva lösningar för att lämna så lite påverkan som möjligt på miljön. Varje projekt är unikt är och genom att ha rätt kompetens och rätt resurser hjälper vi kunden genom hela resan, från installation till service.

Sedan 2015 är vi en del av installationskoncernen Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag med 79 bolag och 3300 anställda i Norden inom VS, el, ventilation, kyla och industri.

Om ansökan
Vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2020-12-06. Sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju. (under pågående Corona så kommer intervjuer att ske via Teams)
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Sara Pagré, tel 054-771 85 47.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-ansvarig, HR-chef, Personalchef, HRBP, HR-generalist, HR-specialist, HR-administratör, LG Contracting AB, Instalco, Karlstad, Värmland, Adecco

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LG Contracting AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Marianne Pettersson

054-771 85 44

Dela jobbannonsen

Anmäl annons