Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarierande ekonomiassistent

LKAB Berg & Betong AB · Kiruna · Ansök senast 13 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget / verksamheten

LKAB Berg & Betong är en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vi levererar en helhet baserad på erfarenhet och spetskunskap. Vi utför bergförstärkning och ortdrivning i LKAB:s underjordsgruvor samt förädlar gråberg till grus och makadam. Idag är vi världens största producent av sprutbetong och verksamheten är koncentrerad till Malmfälten medan marknadsområdet sträcker sig över hela Sverige och övriga Norden. LKAB Berg & Betong har idag 160 anställda och en omsättning på ca 1 MDRSEK.

Om tjänsten

Är du ekonomistudent som önskar få praktisk erfarenhet inom ekonomi? LKAB Berg & Betong med dotterbolaget Kimit söker en ekonomiassistent som sommarvikarie. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera bolagens leverantörsreskontror, inkommande post och annat inom ansvarsområdet ekonomi.

Detta är en chans för dig som önskar utveckla dina kunskaper inom ekonomi inom ett företag som ingår i en stor koncern.

Vikariatet är på heltid 7 juni till 12 augusti.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande kunskaper inom ekonomi, är motiverad och engagerad samt orädd att ta dig an nya arbetsuppgifter, som du utför med stor noggrannhet. Du trivs med strukturerade arbetsuppgifter och har inte några problem med att arbeta självständigt.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning och trevlig kontorsmiljö. Förutom att du blir en del av vår verksamhet med mycket lärande i vardagen och utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner.

Övrig information

Tjänsten är på heltid med flextid, och du kommer att arbeta på vårt kontor på Tippvägen 5 i Kiruna.

För mer information om tjänsten kontakta Stabschef Agneta Engberg på telefon 0980-685 92 alternativt på mail: agneta.engberg@lkab.com

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2022-03-13 Tillsättningen kan ske innan avslutad ansökningstid, så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter: Unionen Kiruna/Svappavaara: Sakari Alanko, 0980-725 08 Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara: Björn Åström 0980–72903 Ledarna Kiruna/Svappavaara: Ingegerd Kyrö 0980-710 50

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi förser världen med morgondagens resurser och leder omställningen av vår industri mot en hållbar framtid. Läs gärna mer på www.lkab.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LKAB Berg & Betong AB

Placering

Kiruna

Kontaktperson

LKAB Berg & Betong AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons