Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarierande boendepedagoger

Viljabogruppen Jonslund & Höjden · Vingåker · Ansök senast 30 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Viljabogruppen Jonslund söker vikarierande boendepedagoger. Jonslund är ett gruppboende med fem platser som vänder sig vuxna personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning samt tilläggsproblematik.

Verksamheten arbetar utifrån pedagogiskt förhållningssätt, baserat på visuell tydliggörande pedagogik (TEACCH) och Studio 3, och lågaffektiv bemötande vid problemskapande beteende. Jonslund har en stabil personalgrupp och har verksamhetsnära ledarskap. Verksamheten sätter de boende i fokus och verkar för våra boende, får ett gott liv, hela livet.

Viljabogruppen är en del av Friab individ & familj som arbetar för att förändra livet för barn, unga och vuxna som behöver omsorg och behandling som leder till förändring.


Vi söker nu vikarierande boendepedagoger.

Utbildning: Minimum krav är omvårdnadsprogram med inriktning psykiatri alternativt högskoleexamen inom pedagogik, socialt arbete eller social omsorg.

Meriterande: Kursbevis i TEACCH och/eller Studio 3

Krav: Minst 1 års erfarenhet av att arbeta med målgruppen, erfarenhet av dokumentation och B körkort.

Personlig lämplighet: Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta lågaffektivt, målinriktat, strukturerat och systematiskt med varmt hjärta och empati. Du ska ha förmåga att mästra dina arbetsuppgifter självständigt och i samarbete med kollegor/ledning.

Hälsa: Ingår att delta i hälsofrämjande insatser tillsammans med den boende såsom bad, promenader i ur och skur, träning och upplevelser i natur och skog.

Arbetstider: Oregelbundna, inkl. helger och kvällar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viljabogruppen Jonslund & Höjden

Placering

Vingåker

Kontaktperson

Viljabogruppen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons