Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

Vikarierande barnskötare till förskolan Filiorum på Sollerön

Filiorum Ek För, Föräldrakooperativet · Mora · Ansök senast 31 juli (12 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Filiorum är en liten förskola med stort hjärta. Vi har en mindre barngrupp på 22 barn i åldrarna 1-5 år som vi delar upp i mindre grupper utifrån ålder och utvecklingsnivå. Fast att vi är en lite förskola har vi hög personaltäthet och arbetar nära vårdnadshavare samt styrelse som består av engagerade vårdnadshavare. Vill du vara en del av en välfungerande förskola med ambitionen att bli bland de bästa? Vi söker nu en barnskötare för ett vikariat. Välkommen med din ansökan till Föräldrakooperativet Filiorum på vackra Sollerön!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig med stor arbetsglädje som vill göra lekfulla och spännande upptäcktsresor tillsammans med barn och kollegor. Du vill arbeta på en förskola i litet format där du varje dag kan göra skillnad för barnen! Vi tror att du är en person med mycket tålamod och som vågar ta egna initiativ. Vi sätter värde i att du tidigare arbetet med barn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande: Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Arbetslivserfarenhet

Meriterande: Barnskötare 1-2 års erfarenhet

Giltigt utdrag ur belastningsregistret krävs.

Arbetsbeskrivning

Din främsta uppgift är att skapa goda relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vara engagerad vid styrd undervisning samt kunna ta ansvar i och under undervisning. Du erbjuder en trygg famn och tar tag i leken så att alla får möjlighet att utveckla sitt samspel och medla vid eventuella konflikter.

Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet i förskolan. Du jobbar tillsammans med ett härligt gäng pedagoger som är erfarna och duktiga och som vägleder dig i ditt arbete.


Anställningen som barnskötare är på 50%. Då vi även söker en lokalvårdare för tillsvidareanställning på 25%, finns det möjlighet att kombinera dessa till totalt 75%.


Om anställningen

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Yrkesroll: Barnskötare

Omfattning: Deltid 50% med möjlighet att kombinera med lokalvård 25%

Tillträde: 2024-09-02. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar lämplig kandidat.

Varaktighet: Till och med 2025-06-01

Lön: Enligt överenskommelse, fast månadslön

Ort: Sollerön

Ansök senast:

2024-07-31


Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Britt Proper 070-3743885, Styrelsen Föräldrakooperativet Filiorum

Mikaela Forsström 073-5366378, Styrelsen Föräldrakooperativet Filiorum

My Dareflod, Rektor, 0250-22 949 (Verksamhetsfrågor, dagtid)

E-post: My.dareflod@filiorum.se

Företagets adress

Vibergsvägen 47

79290 SOLLERÖN


Sök senast 31 juli om detta låter som ett spännande uppdrag och du tror att Filiorum är en arbetsmiljö som passar dig – vi ser fram emot din ansökan!

Skicka gärna in din ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Filiorum Ek För, Föräldrakooperativet

Placering

Mora

Kontaktperson

Föräldrakooperativet Filiorum Ek. För.

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons