Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarier hemstädning Klippan

Klippan · Klippan · Ansök senast 25 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Städpulsen är ett företag som sedan 2010 är Svanen-licensierade och levererar Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Vi levererar även Svanenmärkt trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vi har lokalkontor i Sollentuna, Södertälje, Halmstad och Klippan. Levererar städning i hela StorStockholm, Mälardalen, Södermanland, samt Halland och västra Skåne.


Vi söker nu timvikarier (med möjlighet till sommarvikariat) till Klippan med omnejd, främst för städning hos privatpersoner, men kan även förekomma flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning. Arbetstiden kan variera från någon timme i veckan till hela dagar, beroende på arbetstoppar och eventuella sjukdomar. Arbetstiden är oftast dagtid, men kan förekomma någon enstaka helg eller kväll.


Tycker du om att städa och göra rent? Är du serviceinriktad, engagerad, flexibel och noggrann? Vill du vara med och skapa rena hem på ett miljövänligt arbetssätt? Då kan du vara rätt person för arbetet som hemstädare hos oss på Städpulsen.


Din profil:

Det är viktigt att du har sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Vi värderar positiv attityd och god service eftersom du som anställd hos oss kommer att bli en del av våra kunders vardag.


Vi ser helst att du:

* Kan arbeta ensam och i grupp

* Kan arbeta i ett hem där det kan finnas husdjur som hund och katt

* Talar svenska (krav), då det är mycket kundkontakter, och kan läsa instruktioner

* Har tidigare erfarenhet av hemstädning

* Gärna erfarenhet av flyttstädning, fönsterputs och kontorsstädning

* Har datorvana

* Har B körkort (krav)


Vi som företag har kunden i fokus och satsar på trygghet, enkelhet och miljömedvetenhet. Vi investerar även stort i våra medarbetare och vill skapa en säker och lugn arbetsplats med tillgång till arbetsledare, utbildningar och uppföljningar.


Då intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag! Ansökan enbart via intresseanmälan direkt på vår hemsida.


#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klippan

Placering

Klippan

Kontaktperson

Städpulsen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons