Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariepool

HUVUDKONTOR · Söderhamn · Ansök senast 16 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Med anledning av rådande pandemi söker vi nu personer som kan arbeta som personliga assistenter.


Vi söker kvinnor och män som vill arbeta som personliga assistenter till våra kunder i Hudiksvall, Ljusdal, Karlstad, Östersund, Sundsvall, Söderhamn, Gävle, Umeå med omnejd. Våra kunder kan behöva hjälp med hygien, matsituationen och allt som hör ett vanligt liv till. Vi ser gärna sökande som är flexibla och kan arbeta dygnets alla tider men det är inget krav. Det är en fördel om du som sökande har körkort. Vi söker nu personer som kan arbeta deltid eller heltid.


Det vi söker är ansvarsfulla och lyhörda personer som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Du ska kunna tala flytande svenska då en del av våra kunder behöver din hjälp med att kommunicera med omvärlden. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.


Ansökan gör du via https://a-assistans.se/jobba-hos-oss/lediga-tjänster/ När någon ska arbeta med barn under 18 år är vi skyldiga att begära utdrag ur Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress https://polisen.se. Blanketten du ska välja benämns ”Utdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning” (LSS-verksamhet) (442.9). Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.


A-Assistans LEIMIR AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda. Vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall och vi har tre lokalkontor; i Östersund, Karlstad och Umeå. Vi utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HUVUDKONTOR

Placering

Söderhamn

Kontaktperson

A-Assistans Leimir AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons