Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarie till liten naturnära förskola

Föräldrafören i Ur & Skur Villa Villekulla Ek Fö · Knivsta

·

Ansök senast 24 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Villa villekulla

I Ur och Skur Villa Villekulla är en förskola som drivs som föräldrakooperativ. Vår förskola ligger i ett villaområde i Knivsta med skogen inpå husknuten. På förskolan har vi två hemvister, Laxe för 1-3 åringarna och Nova för 4-6 åringarna. På I Ur och Skur Villa Villekulla arbetar 5 pedagoger (2 förskollärare och 3 barnskötare) med de 22 barnen.


Arbetsuppgifter/kvalifikationer

Som vikarie kommer du vara den ordinarie personalen behjälplig för att se till att skapa en trygg och stimulerande miljö med barnet i centrum. Du är även med och ser till att den dagliga verksamheten fortgår.

Du är en god förebild, du kan tar egna initiativ och är flexibel. Du har en god samarbetsförmåga samt uppskattar att vara ute. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har fyllt 18 år och avslutat din gymnasieutbildning. Det är meriterande om du är utbildad barnskötare men det är inget krav.


Övrigt

Vill du arbeta med en liten barngrupp nära naturen? Då skulle du trivas på vår förskola. Vi jobbar enligt Friluftsfrämjandets I Ur och Skur-pedagogik – knopp, knytte och mulle. Vi lägger ett stort fokus på utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Vi arbetar även med bland annat rörelse, drama, bild, musik och sagor i både inom- och utomhusmiljö. Vi har en stor härlig tomt som angränsar till skogen.

Förskolan har kollektivavtal och är anslutna till KFO.

Tillträde tidigast i februari.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Föräldrafören i Ur & Skur Villa Villekulla Ek Fö

Placering

Knivsta

Kontaktperson

Föräldrafören i Ur och Skur Villa Villekulla, Ek

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Vikarie i din ansökan