Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarie sökes till svensk / engelsk förskola

Vikarie sökes till svensk / engelsk förskola

FILIUS & FILIA EK. FÖR. · Huddinge · Ansök senast 1 juni

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Filius & Filia är en tvåspråkig föräldrakooperativt driven förskola i centrala Huddinge med ca 24-26 barn i åldrarna 1,5-6 år. Vi har ett temainriktat arbetssätt och våra aktiva språk på förskolan är svenska och engelska. Språkpedagogiken bygger på att personalen talar sitt respektive modersmål med barnen som får bekanta sig med svenska respektive engelska genom lek, sagor, skapande, rörelse, musik och experiment.

Förutom den tvåspråkiga inriktningen prioriterar förskolan utomhusaktiviteter. Vi leker ute varje dag på vår gård eller i en närliggande park. Höst och vår har vi Mulle-, Knytte- och Knopp-grupper i Friluftsfrämjandets regi.

Förskolan har en egen kock som serverar hälsosam och näringsriktig mat lagad från grunden och som inkluderar salladsbuffé.

Vi serverar en hög andel ekologiska råvaror i kosten och har hög ambitionsnivå kring arbetet med hållbar utveckling och kemikaliesmart förskola. I september 2012 blev Filius & Filia en certifierad Grön Flagg-förskola.


Vi söker en barnskötare på vikarietjänst vid behov, utbildning är inget krav men vi ser gärna att du har erfarenhet av barn sen innan.


Du har svenska eller Engelska som modersmål, alternativt mycket goda kunskaper i svenska, och känner dig bekväm med att prata engelska då vi har barn och föräldrar som talar endast det.


Som person är du drivande och nyfiken, har lätt för att entusiasmera och samarbeta med dina kollegor, föräldrar och barn på förskolan. Du vill hjälpa både barn och vuxna att växa!


Andra värdefulla egenskaper är servicekänsla, noggrannhet och flexibilitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om du älskar att arbeta med barn, och skulle vilja arbeta på en småskalig förskola med hög personaltäthet och engagerade föräldrar, är du välkommen med din ansökan. Vi arbetar aktivt med läroplanen för förskolan och genom pedagogisk dokumentation kan barnen själva och deras föräldrar följa barnets utveckling och lärande.

Förskolan har en likabehandlingsplan som utvärderas och revideras årligen. För att utveckla och stärka barnens sociala kompetens och empati så arbetar vi enligt metoden ”StegVis”.


Vår vision är att vara:

• En förskola där alla känner sig viktiga och värdefulla.

• En förskola där barnens inflytande, nyfikenhet och fantasi lägger grunden

till ett lustfyllt lärande.

• En förskola som erbjuder en kreativ, inspirerande och utmanande miljö -

både ute och inne.

• En förskola som arbetar aktivt med att väcka medvetenheten om vår hälsa,

vår natur och vår gemensamma miljö.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FILIUS & FILIA EK. FÖR.

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Filius & Filia Ek. För.

Dela jobbannonsen

Anmäl annons