Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikarie i förskola och skola i Stockholm

Vikarie i förskola och skola i Stockholm

NGS Vikariepoolen · Stockholm · Ansök senast 15 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett givande och meriterande arbete som vikarie i förskolan eller grundskolan? Vi erbjuder korta eller längre vikariat där man ersätter en ordinarie pedagog som är tillfälligt frånvarande. Du väljer själv dagar du kan arbeta - vi kontaktar dig och presenterar olika uppdrag som passar din profil dagar du kan arbeta!

Med din kompetens och erfarenhet medverkar du till att barn och elever får en meningsfull och trygg dag. Du behöver ha viljan och förmågan att arbeta tillsammans med andra i team, eller arbeta självständigt med att leda och planera egna lektioner.

Du har:
- Gymnasieutbildning. Avslutad eller pågående pedagogisk utbildning är meriterande och vanligtvis ett krav för längre uppdrag.
- Minst sex månaders erfarenhet av arbete som pedagog i förskola,fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Goda referenser från tidigare arbete som pedagog i förskola, fritids, som lärarvikarie eller elevassistent.
- Svenska i tal och skrift

Som anställd hos oss får du grundläggande introduktionskurs, försäkringsskydd, kollektivavtal, handledning och fortbildning och vi på NGS Vikariepoolen finns alltid ett samtal bort om du har frågor och funderingar inför, under eller efter ditt arbetspass.

För att arbeta i skola och förskola krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret för arbete inom skola eller förskola. Utdraget ska vara utskrivet för mindre än ett år sedan. Mer information finns på www.polisen.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NGS Vikariepoolen

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Ngs Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons