Vikariat som Webmaster // Mölndal

Oddwork · Mölndal

·

Ansök senast 23 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I ett härligt samspel mellan form och funktion, kvalitet och hållbarhet, har vår koncern, med säte i Mölndal, gett liv åt hem i ett mångfaldigt antal år. "Det är insidan som räknas" säger vissa, men för oss är utsidan minst lika viktig. Vår önskan har sedan starten varit att våra produkter för såväl interiör som exteriör ska vara stilsäkra, samtidigt som de skapar en tidlös flexibilitet och förhöjer känslan i hemmet. Med starka varumärken som erbjuder innovativa, nischade lösningar och förhåller sig till ekonomiska, miljömässiga och sociala utmaningar, vill vi alltid vara kundens förstahandsval. Nu vill vi stärka vår marknadsposition ytterligare och är, tillsammans med Oddwork, på jakt efter en kreativ själ: nämligen vår nya Webmaster till vårt härliga gäng om cirka åttio. Scrolla vidare om du tror att det kan vara du som är vår nya kollega.

Om tjänsten som Webmaster
Med ett kommunikativt fokus ansvarar och genomför du löpande uppgifter för koncernens webbplatser samt leder utvecklingen av digitala verktyg. I utformandet av marknadsaktiviteter som bidrar till en fortsatt stark utveckling för koncernens varumärken har du koll på vad som gäller: förse databaser med produktinformation så som texter, bilder och dokument. Du har en kreativ ådra och rör dig tryggt i olika typer av CMS och eftersom du tycker det är en kul tanke att ha hand om fyra olika sajter samtidigt, skräms du inte heller av att dina arbetsuppgifter är breda. Från kontakt med sortiment och produkt, inköp och marknad vill vi välkomna dig att bana vägen för en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss.

Tjänsten är ett vikariat på 7 månader.

Vi söker dig som...
... har olika koder sparade i dina anteckningar på mobilen. Dig som gillar att parera webbdesign med kommunikation. Chefen på internet som har en känsla för både färg och form, det är du det. Flexibelt växlar du mellan smått och stort, högt och lågt. Du är en utåtriktad och transparent initiativtagare som trivs i föränderliga miljöer; en engagerad möjlighetstänkare som tycker om att ta ett mer ansvarstagande tag om arbetsplatsen du är på. Och när informationen stämmer på sajterna du jobbar med, då får man se ett nöjt leende på läpparna dina.

Våra önskemål till dig:
  • Meriterande med akademisk utbildning
  • Minimum 1-2 års erfarenhet av liknande tjänst
  • Rör dig smidigt i olika typer av CMS
Vad du erbjuds:
I ett företag som målinriktat fokuserar på att lyfta styrkor blir du som ny Webmaster en viktig pelare. Här är det nämligen högt i tak, och med en feedbackkultur där öppen återkoppling är en del av det gemensamma ansvaret råder ett engagemang och en vilja att utvecklas, tillsammans. Med ett ihärdigt och positivt team vid din sida finns goda karriärmöjligheter i form av utökat ansvar för dig som visar framfötterna. Ta första steget och ansök idag, så får du se själv.

START Enligt överenskommelse

PLATS Mölndal

OMFATTNING 60-100%

LÖN Fast lön

KONTAKT Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2020-12-23

Denna rekryteringsprocess är en inhyrning via Oddwork. För rätt person finns möjlighet till fastanställning direkt hos kund efter avslutat vikariat.

Vill du veta mer om företaget? Skicka in din ansökan med CV så ges mer information vid intervjutillfället! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Oddwork

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Oddwork Sweden AB

031892835