Vikariat Redaktör digitala kanaler

Helsingborg Arena och Scen AB · Helsingborg

·

Ansök senast 27 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om bolaget
Vi på Helsingborg Arena & Scen AB har hela staden som vår arbetsplats. Vi skapar upplevelser, möten och evenemang med variation och bredd. Både för helsingborgare och besökare varje dag, året runt. Många av evenemangen sker i stadsrummet men huvudsakligen på stadens idrottsarenor och kulturinstitutioner. Helsingborg Arena, Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborgs Konserthus, Helsingborgs stadsteater och Helsingborg Convention & Event Bureau ingår i bolaget som är helägt av staden. Bolaget har därtill en produktionsavdelning för evenemang, drift och service samt centrala funktioner för marknadsföring och kommunikation, ekonomi, HR och administration. Även den kommande stadsmässan H22 ingår i bolagets uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Som Redaktör digitala kanaler blir du ansvarig för det operativa arbetet med bolagets digitala kanaler såsom hemsidor, kampanjsidor, nyhetsbrev och sociala medier. Detta med syfte att positionera bolaget och våra verksamheter för att utveckla dess varumärken och för att skapa kännedom om verksamheternas innehåll. En mycket viktig del av jobbet är att vårda och underhålla bolagets hemsidor med relevant och uppdaterat innehåll.

Du kommer även arbetet med att analysera beteendet på våra hemsidor för att föreslå uppdateringar och utveckling av desamma. Detta görs i nära samarbete med vår webbutvecklare och med vår externa webbyrå.

Övriga uppgifter som ingår i tjänsten är till exempel utskick av nyhetsbrev, omvärldsbevakning av sociala medier, bokning och administration av digitala skyltar m.m.

Som Redaktör digitala medier kommer du vara placerad i bolagets marknadsavdelning och direkt underställd bolagets marknadschef.

Profil

Vi lägger stor vikt vid personlighet och det är viktigt att du har ett starkt driv och en kreativ förmåga att lösa problem. Att samarbeta är en självklarhet för dig. Du kommer att arbeta i olika grupper med att skapa kommunikation åt våra verksamheter och ett dagligt samarbete med projektledarna på marknadsavdelningen är nyckeln till framgång.

Du har högskoleutbildning inom relevant sakområde och gärna dokumenterad erfarenhet av tidigare arbeten som krävs för att klara av tjänsten som Redaktör digitala kanaler. Det är meriterande om du har kunskaper om bolagets verksamheter och ett intresse för kultur och upplevelser.

Du innehar en god formuleringsförmåga i tal och skrift och känsla för hur uttalanden uppfattas av omvärlden. Goda kunskaper i svenska är ett måste och meriterande med fler språkkunskaper.

Kompetens

Det är viktigt att du har erfarenhet och kunskaper om:
  • utveckling av responsiva webbplatser
  • olika webbstandard
  • tillgänglighet (ex. WCAG)
  • wordpress som CMS
  • sökordsoptimering
  • digital annonsering
  • mailchimp eller liknande system
  • google analytics
  • sociala medier
Ansökan

Är du rätt person för tjänsten? Ansök nedan senast den 15 december.
Intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde omgående

Anställning

Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31/12 2021
Omfattning: Heltid 100%
Tillträde: Omgående
Läs mer om bolaget på:
www.stagebackstage.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Helsingborg Arena och Scen AB

Placering

Helsingborg