Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat logistikavdelningen

Blomdahl Medical AB · Halmstad · Ansök senast 4 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Blomdahl tycker att alla ska kunna känna sig vackra varje dag. Därför går vi längre än de flesta och bryr oss extra mycket om detaljer som gör stor skillnad. Från material som är snälla mot huden till schysst tillverkning och kvalitet som håller för det liv som du vill leva.

Vi söker nu en medarbetare på vikariat till logistikavdelningen i Halmstad. Vi söker dig som trivs med att jobba mot uppsatta mål. Eftersom vi jobbar efter ett kvalitetssystem så är goda kunskaper inom det svenska språket viktigt. Noggrannhet, ansvar och tempo är viktiga egenskaper då vi jobbar med leveranssäkerhet mot kunderna.

Eftersom hygien samt ordning och reda står i ständig fokus vill vi även att du motiveras av detta. I denna roll kommer du främst att packa och fakturera orders till våra återförsäljare runt om i värden. Men vid behov kommer du att få utföra arbetsuppgifter i vår rena produktion, så som enklare monteringsarbeten eller packning av smycken. Som medarbetare på Blomdahl jobbar du i en ren och fin miljö med bra arbetsklimat.

Vi ser att du är en teamspelare som klarar av både att jobba enskilt och i grupp och som tycker om förändringar och utmaningar.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blomdahl Medical AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Blomdahl Medical AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons