Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat i kundservice till Live It

Live it experiences AB · Stockholm · Ansök senast 29 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Känner du som vi, att kundupplevelsen är ovärderlig för att lyckas som företag? Vill du bidra till att skapa glädje och minnen för andra? Vill du dessutom jobba i en upplevande och familjär organisation? – Då är tjänsten som kundservicemedarbetare på Live IT -gruppen något för dig!
Barona har ett stolt samarbete med Live It och söker nu dig som vill bidra till andras positiva känslor, minnen och ingå i ett team som präglas av glädje och gemenskap.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du tillhandahålla både fysisk och digital kundservice. Du kommer få stor variation i dina arbetsuppgifter då du somliga dagar kommer att arbeta med fysisk kundservice i någon av Live It’s butiker i Stockholm, medan du andra dagar kommer arbeta med telefon och email som dina främsta verktyg och ge företagets kunder en utmärkt distansservice.
Du kommer att arbeta i ett trevligt team som består av cirka 5 personer där ni alla hjälps åt att hantera servicekanaler riktat mot privatpersoner. Förutom att vägleda och hjälpa kunder att skapa fantastiska upplevelser kommer du arbeta med mer administrativa uppgifter som bokningar och administrera värdebevis.
Du kommer att jobba efter tydliga rutiner och strukturer, och ha tillgång till ett fantastiskt team som kommer stötta dig genom veckans alla dagar.

Vem söker vi?
På Live IT-gruppen utvecklas du konstant! Vi söker dig med en ser lösningar och har en positiv inställning till att lära. Live IT-gruppen är ett familjärt företag och vi ser därför att du troligtvis trivs väldigt bra i en arbetsmiljö som främjas av gemenskap. Du brinner för att göra det absolut bästa för varje kund samtidigt som du känner dig trygg i att stå på dig och luta dig mot de rutiner som organisationen arbetar enligt.
För oss är din inställning, intresse för kundservice och personlighet det absolut viktigaste – men det finns några punkter vi ser som mer eller mindre viktiga:
  • God förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Det är meriterande om du tidigare jobbat med kundservice (dock inget krav).

Om tjänsten
Detta är en direkt rekrytering och du kommer bli anställd direkt utav Live It-gruppen. Vi söker nu en vikarie i kundservice fram till årsskiftet 2023 med god möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta heltid á 40h/v och på rullande schema mån-lör. Ditt arbete inkluderar dagar med service både i Live Its butiker på Stureplan och Södermalm, samt i kundservice beläget på kontoret i anslutning till butiken på Södermalm.
Live It-gruppen erbjuder marknadsenliga löner, OB och diverse förmåner – bland annat relaterat till företagets självklara tjänst – UPPLEVELSER!
Tjänsten behöver tillsättas omgående.

Rekryteringsprocessen
Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer med både Barona och Live It-gruppen  och avslutningsvis kommer slutkandidaten bli ombedd att genomföra en referenstagning. Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via email eller telefon och ser framemot att ta del av din ansökan genom länken i denna annons.

Vi på Barona strävar efter objektiva rekryteringsprocesser och du kommer i ett första skede få besvara några digitala frågor via vår samarbetspartner Hubert. I samband med din ansökan får du ett email med innehållande länk till Hubert. Vänligen besvara Huberts frågor i nära anslutning till din ansökan.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu!


Kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Nilsson, elin.nilsson@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kort Bakgrund om Live IT-gruppen
Live It-gruppen är ett snabbt växande företag som säljer känslor paketerade som upplevelser. På Live It är vi övertygade om att mötet med våra kunder är helt avgörande och värdesätter starkt relationen med kunden. Vi är passionerade och strävar alltid efter att passionerat leda kunderna genom vår produktportfölj-
Kreativiteten runt kundbemötandet lämnar vi upp till dig, för visst är du engagerad och modig nog att testa nya sätt att jobba på? Hos oss finns inga misslyckanden, bara spännande försök att driva utvecklingen framåt.

Om Barona
Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer här:  http://barona.se/om-oss/


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Live it experiences AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Barona Professionals AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons