Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vikariat ca 50% hos ett litet busfrö

ALMA ASSISTANS AB · Uppsala · Ansök senast 31 dec.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Min assistent ska börja studera i jan. och jag behöver en vikarie, ca 50 %

Är du glad och ansvarskännande person som vill bli min assistent?

Då finns jag här!

Jag är ett busfrö men också en pigg, flicka som bor med min familj i utanför Storvreta ca,1,5 mil utanför Uppsala. Jag går i skolan och ibland får du följa med mig dit. Mitt favoritämne i skolan är gymnastiken.

Jag har flerfunktionshinder och tränar mig på att gå och att kommunicera med bilder och tecken. Jag gillar bus av alla det slag och tar gärna en tur i vagnen för att titta på djuren som bor runt omkring och häftiga grävskopor och lastbilar.

När det blir tråkigt så får du gärna läsa, busa eller varför inte sjunga lite med mig. Eftersom jag helst inte vill svälja så blir jag sondmatad och ibland behöver jag lite syrgas på natten.

Du som söker ska vara glad, ansvarsfull, engagerad och gärna komma med egna idéer. Vara lekfull då jag gillar bus och lek. Tycka om att träna med mig, gå på promenader, titta på djur och trafik.

Eftersom jag bor på landet är det bra om du har körkort och bil.

Vikariatet är på ca 50 % dag kväll och helg .Det är bra om du kan hoppa in extra förutom dina schemalagda arbetspass, vid sjukdom och semestrar.

Vi erbjuder all nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Tiderna är dagtid, kväll och helg. Det är bra om du kan hoppa in extra förutom dina schemalagda arbetspass, vid sjukdom och semestrar.

Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn kommer att begäras in. Förbered dig gärna genom att beställa det via Polisen i samband med att du söker denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:

Kristina Källström

Tel. 018-600181

Mail: kristina.kallstrom@almaassistans.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ALMA ASSISTANS AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Alma Assistans AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons