Vik. Biträdande platschef med fokus på produktion i Uppsala län

Lernia · Uppsala

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som är en skicklig ledare som värderar dina medarbetares åsikter. Vi förväntar oss att du är en strukturerad, tydlig och kommunikativ ledare som kan hjälpa vår kund att planera och styra deras produktion under perioden oktober 2020 till februari 2021.

Produktionen sker i en industrimiljö med linjer som utför många kritiska arbetsmoment under begränsade tidsfönster. I många fall handlar det om teknologi, utrustning och arbetssätt som ligger i framkant i branschen.

Du erbjuds ett omväxlande och utmanande arbete i en prestigelös organisation där kundfokus, innovation, enkelhet och öppenhet beskriver andan i organisationen. Du kommer ingå i kundens ledningsgrupp. Det är ett spännande uppdrag där ditt fokus under vikariatet är att planera och driva arbetet inom produktionen tillsammans med erfarna medarbetare. Du säkerställer att arbetsmiljön är bra och säker och att arbetet drivs i enlighet med övergripande policys, lagar och förordningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men du har en god ledarförmåga. En stor del av din dag kommer tillbringas ute i produktionen. Tidigare erfarenhet från industriell produktion och att arbeta med lean produktion är meriterande, så även erfarenhet av förebyggande underhåll.

Då tillsättning är omgående ber vi dig skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen in med din ansökan. För rätt person kommer vikariatet övergå i en tillsvidareanställning hos kunden.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Uppsala