Jobbsafari är en del avschibsted logo

Videoassistent praktik

Rekonstruktionsgruppen Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 28 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av videoproduktion och vill göra din praktik hos oss?

RekonstruktionsGruppen söker nu en praktikant till sitt marknadsföringsteam som kan vara med och assistera vid videoproduktion. I arbetet ingår att följa med vår videograf på inspelningar, ringa samtal och göra bokningar, utföra andra sysslor så som inköp av material samt bära kamerautrustning till inspelningsplatser.

Vi söker dig som är ambitiös, lösningsorienterad och orädd. Du bör vara fysiskt stark för att klara av att bära kamerautrustning. Ingen utbildning krävs men vi ser gärna att du brinner för videoproduktion och skapande.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet men det är meriterande om du har kännedom om:

  • Kamerautrustning
  • Videoproduktion
  • Videoredigering

Du bör vara tillgänglig på heltid i minst 8 veckor. Praktiken ska ingå som en del av din utbildning, då den är oavlönad från början. Efter avslutad praktikperiod finns möjlighet till anställning.

Om RekonstruktionsGruppen

RekonstruktionsGruppen är en rikstäckande organisation som hjälper företag med tillfälliga ekonomiska problem. Vi arbetar för att företag inte skall försättas i konkurs i onödan. Våra specialister inom företagsrekonstruktion, insolvensrätt, affärsutveckling och organisation hjälper ekonomiskt försvagade företag att åter bli lönsamma verksamheter.

Ansökan

Om du är intresserad av att göra din praktik hos oss; skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill göra praktik hos oss.

Har du frågor kring praktikplatsen, kontakta oss på telefon 010-20 40 401.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rekonstruktionsgruppen Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Rekonstruktionsgruppen Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons