Jobbsafari är en del avschibsted logo

Victoriahem söker förvaltare till Nyköping

Victoriahem söker förvaltare till Nyköping

Victoriahem Ronna AB · Nyköping · Ansök senast 9 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner. Många av våra hus byggdes under miljonprogrammet, och genom att investera i och utveckla hela stadsdelar skapar vi riktigt bra platser att bo på. Vi tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Och vi växer.

Vad kan Victoriahem erbjuda dig?
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som förvaltare får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling.

Om tjänsten som förvaltare
Vårt fastighetsbestånd i Nyköping består av ca. 600 hyreslägenheter samt ett par lokaler i anslutning till våra bostäder. Ditt team består av förvaltare, uthyrare, förvaltningskoordinator, fastighetstekniker och miljövärdrar och är placerade på våra områdeskontor i Nyköping.

Som förvaltare ansvarar du för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt perspektiv, samt att detta görs enligt vår förvaltningsfilosofi på ett affärsmässigt optimalt sätt. Tillsammans med kollegor kommer du att arbeta med drift och underhåll. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person även är flexibel och lösningsorienterad. En viktig del i rollen är att alltid sträva mot att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra hyresgäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Huvudansvar för planerat underhåll och löpande förvaltning
  • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete
  • Arbeta fram investeringsbeslut
  • Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt
  • Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef
  • Kontakt med hyresgäster
  • Besiktning av lägenheter
  • Ha löpande kontakt med myndigheter och övriga intressenter i området
  • Kontinuerliga avstämningar med driftsorganisationen med målsättning att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system

Din profil
Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete. Det är viktigt att du trivs med att möta många olika slags människor.
  • Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och gärna erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation
  • Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare, driftledare eller projektledare i fastighetsbranschen där du även fått ledarerfarenhet och erfarenhet av att driva projekt.
  • Erfarenheter av att arbeta mot serviceindex (NKI)
  • Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning.
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excelkunskaper i synnerhet.
  • Då arbetet innebär att du behöver kunna förflytta dig under arbetstid så är körkort, och tillgång till egen bil, ett krav för denna tjänst.
  • Språkkunskaper i både svenska och engelska

Kontaktuppgifter och ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonas Bessing 0736-264750. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (före detta BI).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Victoriahem Ronna AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons