Jobbsafari är en del avschibsted logo

Victoriahem söker fastighetstekniker Nyköping

Victoriahem söker fastighetstekniker Nyköping

Victoriahem Nyköping AB · Nyköping · Ansök senast 11 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på detta är att vi vunnit Kundkristallen och utsetts till GREAT PLACE TO WORK! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
I rollen som fastighetstekniker kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, samt generell tillsyn av fastigheterna. 
Rollen är social och serviceinriktad och du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. I rollen ställs det även höga krav på struktur, digital dokumentation och uppföljning. Vi ser därför att du som söker ser ordning och reda som en självklar komponent i arbetet.
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder
  • Felsökning och reparationer av Kyl/frys, tvättmaskiner/torktumlare mm. 
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Genomföra avflyttningsbesiktningar
  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda 
  • Fakturaavstämning för beställda åtgärder
  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete mm
Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat som fastighetstekniker eller reparatör inom fastigheter, och har bred praktisk kompetens av förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande. 
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser därför att du som söker är en driven lagspelare som trivs med att ta egna initiativ och driva din arbetsdag framåt. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett professionellt kundbemötande. Du tycker om att skapa trivsel och förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Vidare trivs du med eget ansvar, gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområden på flera nivåer.

Vi erbjuder
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget, samtidigt som vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, där vi dagligen utvecklas både som individer och bolag.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Victoriahem med Isaksson Rekrytering Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare, seniorkonsult Jonas Bessing, jonas@isakssonrekrytering.se, 0736-264750.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Victoriahem Nyköping AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons